PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - MEI 2010Vrijdag 21 Mei 2010: Jeugdfuif, Springreak. (Beerse)


Voor de 1e keer organiseerden de mannen van PService 'Springbreak' in de hal van Marc Versmissen te Beerse. Kosten nog moeite waren gespaard om het publiek te vermaken. Allereerst een strakke line-up met: Chriss V, Q-Wise, Kavon, Side Spinnerz, Mickey House, Smash, Mark With A K, Rebel, Mystique, Paul Elstak. MC Villain kwam laten zien dat hij niet alleen kon springen en lullen maar ook platen kon draaien. Daarnaast hing de hal overvol met lights en lasers, waren er danseressen op het podium te bewonderen en liepen er maar liefst 10 fotografen rond. Helaas was er vrij weinig volk op komen dagen, gelukkig kunnen ze op de foto's zien wat ze gemist hebben. Zaterdag krijgen de mensen nog een herkansing tijdens Atmoz vs Real Retro House op dezelfde locatie. Line up: Pat Krimson, Liberty, Gert Corvers, Nico Parisi. De foto's hiervan staan inmiddels online in hetzelfde album.


Zaterdag 15 Mei 2010: Partyboot Pure Liner, Laurentius Gala. (Rotterdam)


Laurentius bestond 95 jaar en dus kon iedereen mee voor een boottochtje op de Maas. Zoals altijd is zo'n boot veel te klein en veel te heet, maar door de mega hoeveelheden drank zullen weinig galagangers daar last van hebben gehad. Totaal 550 partypics zijn er aanwezig van dit mooie lustumgala.


Donderdag 13 Mei 2010: Tentfuif, 75 Cent Fuif 2010. (Zoersel)


Voor het eerst door de economische crisis gedwongen om richting de 75 cent fuif in Sint Antonius te gaan. Heel Zoersel en omgeving was aanwezig om de boel onder te kotsen zichzelf goedkoop vol te zuipen. De DJ Bunker werd uitgewoond door de luidkeels 'janetten' brullende toy-boys van Insomia-Promil en een guest optreden van Sakso himself. Op de ruim 250 foto's kan iedereen zich weer een jaar lang schamen voor zijn wangedrag van vannacht en de 'Koninklijke Harmonie De Vriendenband' kan weer een jaartje rentenieren.


Zaterdag 8 Mei 2010: Mega Event, Cellekes 2010. (Herentals)


Dit jaar werd Cellekes voor het eerst op een zaterdag gehouden, opnieuw met 2 grote tenten om zowel de gabbers als de muziekliefhebbers blij te maken. In de main area draaiden achtereenvolgens: De Nightlife DJ's, DJ F.R.A.N.K., DJ Wout, Daniel Bovie & Roy Rox, DJ Ruben, AnnaGrace en als afsluiter Vato Gonzalez & MC Tjen. De gabberbunker werd bevoorraad door: Korsakoff, Psyko Punkz, Coone, Demoniak & Fenix, Dr Phunk & Royal S, Jacknoize, Def Toys en aan elkaar geluld door MC Chucky. Ook dit jaar was er een overvloed aan lights, sounds & lasers. Totaal zijn er maar liefst 500 foto's door de selectie gekomen, dus leef je uit!


Zaterdag 1 Mei 2010: Tentfuif, Black And White Party. (Brecht)


Dit jaar voor het eerst een kijkje wezen nemen op de Black & White party van de KLJ Brecht. Natuurlijk was het weer het allergezelligst in de DJ bunker, waar naast de boys van Insomnia-Promil ook Double-U & G-Force aan het zuipen plaatjes draaien waren. Ook hebben we extragratis reclame gemaakt voor de 75 cent fuif later deze maand in Zoersel en zijn er ondanks de beffige verlichting toch nog een kleine 200 foto's door de selectie gekomen.


Mei 2010 - Outlook

Mei gaat beginnen met de Black & White Party in Brecht, daarna zullen we langs gaan op Cellekes in Herentals. Ook komen we nog ff buurten in Zoersel op de 75 cent fuif en zullen de mannen van PService op 21 mei hun Springbreak organiseren in Beerse, wat volgens eigen zeggen een topfuif gaat worden.