PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - JUNI 2010Dinsdag 29 Juni 2010: Axion, Mega Uitblaas TD. (Geel)


De mannen van Economica sluiten het studiejaar in stijl af met de Mega Uitblaas TD in en rond de Axion in Geel. Dit jaar met een nog grotere tent en meer buitenruimte. De volgende line up kon het publiek tot 3 uur in de nacht vermaken: One2Many, DB Vox, The Punishers, The Bodybouncers, DJ Ward, Anna Grace, DJ Ghost, Sven Ornelis, Robert Abigail. Samen met de studentikoze drankprijzen van E1,25 was het niet vreemd dat er een mega grote opkomst van uitgelaten feestvierders was. Totaal zijn er dan ook zo'n 230 foto's online gekomen.


Maandag 28 Juni 2010: Club Le Cirq, C'est Fini 2010. (Hoogstraten)


The Boarder Goes Nuts organiseerde voor de 3e keer de Retorica party die in Le Cirq gehouden werd. Buiten was het om middernacht nog 25 graden, binnen zeker 50 graden. Blijkbaar onderschat men de feestvreugde bij de scholieren die gedaan zijn met 6 jaar strafkamp, want ze hadden het Sportpaleis ook wel vol kunnen krijgen. Naast The Boarder Goes Nuts kwam Beat Box Guy nog ff rappen en draaide DJ Mystique ook stevig door. Volgend jaar zorgen dat je op tijd binnen bent wil je er nog bij kunnen!


Juni 2010 - Outlook

De maand juni gaan we genieten van het mooie weer, tegen het einde van de maand vieren we wel mee met de afsluiting van het schooljaar. Daarnaast is de Coppermine Gallery inmiddels ge-update naar de 5e generatie.