PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - JULI 2010Vrijdag 23 Juli 2010: JeugdKlub Malmejo, Galabal. (Oostmalle)


Dit jaar organiseert JK Malmejo de beruchte 'Week van de Malmejo' voor de 20e keer. Het 4e lustrum werd geopend met het galabal waarbij iedereen zich voor 15 pleuro de tering kan komen zuipen. Daarnaast ligt er ook nog 3 ton aan hapjes op tafel. +1 voor de alcoholvrije punch met extra veel fruit en alcohol. Een aantal oudgedienden kwam optreden als coverband 'Diesel & Dust' om de sfeer nog verder te verhogen.


Zaterdag 3 Juli 2010: Tentfuif, Lille Kermis 2010. (Lille)


Het centrum van Lille werd ook dit jaar weer onveilig gemaakt tijdens de mega fuif Lille Kermis 2010. Dit jaar met een perfect weertje na de grote hittegolf. De line up bestond uit: Twin System, Peter Luts, Coone, Sylver, DJ Ruben en MC Chucky. Maar liefst 280 foto's zijn door de selectie gekomen van de 8e editie van Lille Kermis!


Juli 2010 - Outlook

Het begin van de zomervakantie gaat gevierd worden in Lille op de mega fuif Lille Kermis. De maand wordt afgesloten op het Beach Weekend in Loenhout. Tussendoor pakken we nog wel een verdwaald feestje mee. Zoals elk jaar zijn ook dit zomerverlof alle topkuikens natuurlijk welkom op het mooiste erfgoed van Hoogstraten voor een Gratis Fotoshoot!