PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - AUGUSTUS 2010Donderdag 12 Augustus 2010: Discotheek De Bob, Striptease Night. (Noordwijk Aan Zee)


Woensdag 11 Augustus 2010: Discotheek De Bob, Schuimparty. (Noordwijk Aan Zee)


Deze week kon men op woensdagavond afkoelen tijdens de schuimparty in De Bob. Op donderdagavond ging het er heel wat heter aan toe, met maar liefst 2 striptease optredens om het publiek te vermaken. Totaal dan ook ruim 250 foto's. Let wel ff op, de foto's van de striptease night zijn ongeschikt voor kleine kindertjes en hun ouders die op het werk aan het gluren zijn (NSFW).


Zondag 8 Augustus 2010: Openlucht Fuif, Korte Broeken Fuif. (Brecht)


Zaterdag 7 Augustus 2010: Openlucht Fuif, Chirofeesten. (Brecht)


Elk 2e weekend van augustus verovert de Chiro Brecht de weilanden op de wegvluchtende koeien en wordt er een mega party opstelling gebouwd waar de plaatselijke jeugd zich 2 dagen lang de tyfus kan zuipen. Op zaterdag draaiden de volgende DJ's vanuit de bunker hoog boven het plebs (Dit jaar ook met koelkast gevuld met lekkere pinten): Insomnia-Promil, DJ Rebel en G-Force. De Darkroom werd onveilig gemaakt door: Syntopia, 2ndNoize en Bendit. Op zondag kunnen de dames hun kortste rokjes uit de kast trekken en het podium opnieuw beklimmen. Dan zorgen Insomnia-Promil en G-Force in de main area voor de muziek en blaft Discobar Klosjaar de SM kerker vol beats.


Woensdag 4 Augustus 2010: Discotheek De Bob, Paaldans Contest. (Noordwijk Aan Zee)


De Paaldansschool van Noordwijk was op komen dagen om te laten zien wat voor leuks men allemaal met een paal kon doen. Na het goede voorbeeld gegeven, te hebben kon het publiek ook laten zien hoeveel men gezopen had. Zo'n 150 pics staan er online. Komend weekend gaan we onze Chiro vrienden in Brecht ouderwets gek maken tijdens hun Chirofeesten.


Zondag 1 Augustus 2010: Openlucht Fuif, Beach Weekend. (Loenhout)


Zaterdag 31 Juli 2010: Openlucht Fuif, Beach Weekend. (Loenhout)


Vrijdag 30 Juli 2010: Openlucht Fuif, Beach Weekend. (Loenhout)


Tijdens het traditionele Beach Weekend in Loenhout blijft het elk jaar weer een grote verassing hoe de Chiroboys hun blokkendoos in elkaar zetten om tot een vette party opstelling te komen. Dit jaar had men een heuse arena in elkaar gezet waar helaas nog geen leeuwengevechten gehouden mochten worden. De vrijdagavond staat traditioneel in het teken van vette club muziek met dit jaar de volgende DJ line up: Yoshi Tsuko, Double Pleasure, Trash Radio en Mason. Op zaterdag avond komen The Boarder Goes Nuts, DJ Ruben, Turntable Dubbers en Turbopascals langs om zandkastelen te bouwen. Het Beach Weekend wordt zondag avond afgesloten met de artiesten van 'F#ck The DJ' en de vervolgens ongetwijfeld anaal uitgewoonde DJ Jan Van Hasselt...


Augustus 2010 - Outlook

Het eerste weekend van augustus staat traditioneel in het teken van het Beach Weekend in Loenhout. De Chiro collega's uit Brecht houden een week later hun Chiro Feesten met als hoogtepunt de korte broeken fuif op zondag. Tussendoor maken we Noordwijk Aan Zee onveilig om te zien of men nog kan paaldansen in het Hoge Noorden.