PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - SEPTEMBER 201023-24-25 September 2010: Antwerp Expo, Foto's Millionaire Fair VIP Nights. (Antwerpen)


Voor de 1e keer organiseerde GMG Millionaire B.V. de Belgische editie van de Millionaire Fair in de Antwerp Expo. Gedurende 4 dagen kan het publiek zich vermaken aan het moois dat de 40 aanwezige exposanten de verwende hedendaagse 'Bon Vivant' te bieden hebben. Naast de beruchte VIP opening night op donderdagavond, had het Antwerpse feestje voor de welgestelden nog 2 besloten avonden. Op vrijdag konden de standhouders hun clienteel ontvangen en op zaterdagavond had Breguet naast tig horloges, Addy Van Den Krommenacker met een leger modellen op laten draven om de catwalk onveilig te maken. Op donderdagavond waren er muzikale optredens van Sandrine met haar band. 'Frank In Person' vertolke Sinatra's grootste hits en als afsluiter van de avond kwamen Hans & Candy Dulfer het publiek wakker blazen op de dansvloer. Vrijdagavond werd na een optraden van Frank de piano van stal gehaald waarop Jan Rooymans zich uit kon leven. Nadat Marc Sluszny het publiek kwam vertellen dat meedoen belangrijker is dan winnen, werd de avond afgesloten door de band 'Sweet Coffee'. Op zaterdagavond werd er na de modeshow een optreden gegeven door de 'Boston Tea Party'. Zoals elk jaar komen er in België op de betere events ook mensen uit de linkse kerk aandacht vragen voor hun gedachtegoed. Zo kon men op vrijdag voor de poort brainstormen met de boys van het 'Nieuw Solidaristisch Alternatief' en probeerde zaterdagmiddag de 'Linkse Socialistische Partij' het publiek uit te leggen dat het kapitaal oneerlijk verdeeld is. Gezien het gemiddelde bezoekersprofiel van de bezoekers van de Millionaire Fair, vrees ik dat onze socialistische vrienden weinig nieuwe zieltjes gewonnen hebben dit weekend. Voor een ieder die nog niet is wezen kijken: De deuren zijn nog geopend voor het publiek tot zondagavond 21:00. Mensen die willen weten hoe het geweest is, kunnen zich hier op Kuikens.com tegoed doen aan zo'n 300 foto's en 3 HD video's. Tot slot nog een dikke +1 voor Breguet, die op zaterdagavond de meeste bezoekers naar de Fair wist te krijgen met een mooi programma en een warme ontvangst met veel drank en een lekkere catering.


Dinsdag 7 September 2010: Baja Beach Club, After Work Party. (Rotterdam)


Omdat het Nederlands elftal in Rotterdam de Finnen moest afstraffen, waren er helaas maar weinig mensen richting de Baja Beach Club gekomen. Hier kon men genieten van de after work party die elke 1e dnsdag van de maand georganiseerd wordt. Dankzij de aanwezigheid van Discotheek De Bob uit Noodwijk bleef de drankomzet in elk geval nog op pijl.


Zaterdag 4 September 2010: Tentfuif, Dektse Dance Night. (Alphen (NB))


De mannen van het Bouwerscolletief organiseerden voor het 10e jaar op rij het succesvolle Dektse Dance Night Festival. Vrijdag kan men genieten van live bands en op zaterdag barst het house feestje voor de jeugd los. Dit jaar waren er 3 areas waar men los kon gaan. Gabberen in de main area met: DJ Backfire, The Beatrocker, Franky Dux, Brennan Heart, DJ Jarno en Noisecontrollers. Housen in de openlucht met: DJ Van Croon, Du Vin, DJ Especio, Mr. Jinx & De Souza, DJ Eloy, Vato Gonzalez & MC Tjen en The Screaming Jesters. De boeren en hoeren konden zich uitleven in de circustent met optredens van: Den Donkere Wolk, Kinderen Tegen Kinderen, Theo Galder, Big Billy & De Baby’s en DJ Haans. Dit jaar was de security bij de inkom nog strenger dan op Schiphol en werd iedereen anaal verwend op zoek naar explosieven. Maar goed dat er ook een artiesteningang is... Zoals altijd werd er ook aan de vrouwen, nichten en fotograven gedacht met wijn en rosébier op de drankenkaart. Totaal zijn er dan ook ruim 300 foto's door de selectie gekomen.


September 2010 - Outlook

September zal beginnen met de Dektse Dance Night in Alphen en de dinsdag erop met een bezoek aan de Baja Beach Club in Rotterdam. De maand zal geheel in stijl eindigen met een 3 daags bezoek aan de Miljonair Fair in Antwerpen.