PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - OKTOBER 2010Zaterdag 30 Oktober 2010: Tentfuif, Foto's Bang Bang Chicken. (Turnhout)


Turnhout werd voor de 5e keer gek gemaakt door de tentfuif BangBangChicken. Dit jaar met nog meer licht, een lasershow en zelfs hele cameracrews. De volgende DJ's kwamen ff buurten: State27, Kid Rascal & Twin System, LSD, Demoniak, Def-Toys, Mark With a K en DJ Ruben als afsluiter. Totaal staan er dan ook zo'n 250 pics online van deze lustrumeditie.


Vrijdag 29 Oktober 2010: Club Le Cirq, Ladies Night. (Hoogstraten)


Voor de 1e keer organiseerde Gesto Events een 'Ladies Night' in club Le Cirq te Hoogstraten. Van 20:00 tot 22:00 was de club verboden terrein voor mannen en konden de dames zich laten verwennen met massages, photoshoots, kapsters en extragratis tombolas. Na 22:00 waren de mannen ook weer welkom en kon men los gaan op de beats van de 30+ after party. Hoogtepunt van de avond was de modeshow van 'Body Language'. Totaal ruim 100 pics online voor de liefhebber.


Zaterdag 23 Oktober 2010: Mega Event, Foto's Ansarat Festival 2010. (Oosthoven)


Voor het tiende jaar op rij werd in Oud Turnhout het Ansarat Festival georganiseerd. Dit jaar waren er maar liefst 5 grote tenten neergezet zodat alle muziekliefhebbers voorzien konden worden van hun favoriete genre aan decibels. Naast de Mainstage kon men losgaan in de volgende area's: Jump & Hardstyle, Hardstyle & Hardcore, Dubstep & Electro, Food & Dance. Totaal traden er zo'n 50 DJ's op. Naast voldoende voer, was er zelfs kermisvertier te vinden in de Food & Dance tent. Ondanks de grote mensenmassa hoefde je nergens aan te schuiven als je wilde zuipen of vreten, zodat je meer tijd had om los te gaan op de muziek. Totaal zijn er dan ook maar liefst bijna 500 pics door de selectie heengekomen van deze jubileum editie van Ansarat. Volgende zaterdag gaan we opnieuw op kippenjacht kuikenjacht tijdens BangBangChicken.


Zaterdag 9 Oktober 2010: Villa De Vier Jaargetijden, Conserva Gala. (Tilburg)


Damesdispuut Conserva van de Tilburgse studentenvereniging Plato hield het een lustrum gala. Overdag een dans workshop op de sociëteit Akademeia, in de avond dineren en dansen in Villa De Vier Jaargetijden. Hoogtepunt van de dag was natuurlijk de huifkar rit van de sociëteit naar de villa. Totaal maar liefst 520 foto's online van dit dagje uit in Tilburg.


Zaterdag 2 Oktober 2010: Tentfuif, Bal-Tazaar. (Kalmthout)


De Chiro Myin organiseerde voor het 5e jaar op rij Bal-Tazaar in het centrum van Kalmthout. Naast een grote tent was er een mooie speelweide voorzien om stoom af te kunnen blazen. Zo'n 2.500 compleet kaal gezopen tieners konden uit hun dak gaan op de beats van het Insomnia & Promil DJ team, de mogelijk nog ranzigere Partysluts en Dr. Lösch. Waar je normaal evenementenbier ziet die aangelengd wordt met water, leek het in Kalmthout wel of men het bier mengde met methanol. Gek genoeg waren we nog nooit in Kalmthout wezen feesten, maar zo'n fuif smaakt naar meer. Gezien de fotogeilheid van het publiek staan er dan ook een kleine 400 foto's online.


Oktober 2010 - Outlook

Oktober zal beginnen met een bezoek aan Kalmthout waar de Chiro hun jaarlijkse fuif Bal-Tazaar oganiseert. Later deze maand verwachten we nog wat andere fuiven binnen te vallen.