PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - DECEMBER 2010Dinsdag 21 December 2010: Club Le Cirq, C'est Fini Et Demi 2010. (Hoogstraten)


De boys van 'The Boarder Goes Nuts' blijven schoolgaand Hoogstraten en omgeving 2x per jaar vermaken in Le Cirq. Dankzij het übergeile happy hour van 22:00 tot 23:00, kon je beter maar om 21:00 al voor de poort staan, want je was niet alleen. Naast de organisatoren kwamen ook DJ Jan V en Mike Ross langs om te draaien. Met een kleine 150 foto's hebben we het jaar weer in stijl afgesloten. Iedereen alvast een vrolijk pasen gewenst en wie weet valt er in 2011 weer veel moois te fotograferen.


Zaterdag 18 December 2010: Discotheek De Bob, Miss Fris Kerstgala. (Noordwijk Aan Zee)


Donderdag 16 December 2010: Discotheek De Bob, Kerstgala 2010. (Noordwijk Aan Zee)


Om te vieren dat de kerstvakantie weer van start is gegaan, organiseerde De Bob voor de tigste keer het Kerstgala. Nieuw dit jaar was ook de editie van het 'Miss Fris Kerstgala 2010', zodat de geheelonthouders onder ons ook een leuk avondje uit hadden. Waar de dresscode op de donderdag volledig werd nageleefd, waren er op zaterdag eigenlijk nog een hoop paupers die zelfs geen toonbare C&A outfit konden regelen. Volgend jaar de kledingmores wat meer respecteren mannen, de rest van het jaar kun je er weer als een zwerver bijlopen. Desondanks de mega hoeveelheden sneeuw en met de vangrail flipperkast spelende auto's onderweg, staan er van de donderdag dik 200 foto's en van de zaterdag dik 150 foto's online. Dinsdag zullen we het jaar fotografisch gaan afsluiten op het 'C'est Fini Et Demi 2010' in club Le Cirq te Hoogstraten.


Vrijdag 10 December 2010: Hilton Hotel, Hermes Galabal. (Antwerpen)


Als 1 van de weinige Antwerpse studenten verenigingen houdt Hermes haar jaarlijkse galabal in het Hilton Hotel. Dit jaar werd de 'Belle Epoque' ballzaal ontmaagd door niemand minder dan Sylver en DJ optredens van Dimitri Wouters & DEFO. Ondanks dat voor het Hilton was gekozen, was de drank nog betaalbaar en hadden de meeste bezoekers hun best gedaan om een net pak uit de kast te trekken. Total staan er dan ook een kleine 250 foto's online van dit galabal. Komende donderdag gaan we vrolijk verder met onze 'Black Tie Tour 2010' en bezoeken we het beruchte kerstgala van discotheek De Bob in Noordwijk Aan Zee.


Donderdag 9 December 2010: Amsterdam RAI, Foto's Miljonair Fair VIP Night. (Amsterdam)


Voor het 9e jaar op rij organiseerde Yves Gijrath de Miljonair Fair in Amsterdam. Dit jaar opende hij samen met Brooke 'Blue Lagoon' Shields de Fair, waarna Esmée Denters het muzikale programma van de avond aanslingerde. Zoals een ieder hoort te weten, is de VIP night van de Miljonair Fair het meest brute feestje wat er in Hollandistan gehouden wordt, wat je kon merken aan de mega grote opkomst van (wannabe) miljonairs en de bijbehorende meute golddiggers. Dankzij de terminaal grote hoeveelheden drank die er werden geschonken vrees ik dat de meeste mensen zich weinig meer kunnen herinneren van de opening night. Gelukkig staan er dik 200 hi res piccas online op kuikens.com, zodat een ieder het nog ff uit kan houden tot 8 december 2011 voor de ongetwijfeld allergeyste 10e editie van de Fair ever. Vanavond staan we weer op de rode loper van het Hilton Hotel in Antwerpen om het galabal van Hermes bij te wonen.


Vrijdag 3 December 2010: Radisson Blu Astrid Hotel, Foto's Dyonisos Galabal. (Antwerpen)


Voor de 2e maal vielen we binnen bij de horeca handelaren van de Platijn Hogeschool, die dit jaar lieten zien dat ze niet het grootste bal van Antwerpen mogen hebben, maar wel de meeste flessen cava per persoon achterover weten te slaan. Muzikale optredens werden verzorgd door de bands Avenue en Lunar Rays. Daarna beukten de DJ's Moonflower, Meffew & Nathan Fix het publiek weer op de dansvloer. Zoals ieder jaar een dikke -1 voor de wegenwerken in Antwerpen die al tig jaar gaande zijn en de halve stad compleet onbereikbaar maken. Een babynuke van 50 kiloton is genoeg om voor voldoende parkeerruimte te zorgen en een einde aan het eenichtingsverkeer in het centrum te maken. Gezien de grote fotogeilheid van het publiek staan er dik 200 feauteaux online van het bal.


December 2010 - Outlook

Na een drukke november maand waarin we alle galabals uit Antwerpen en de betere VIP feestjes in Amsterdam bezocht hebben, gaan we in december vrolijk verder in Black Tie. Op 3 december zijn we te gast bij het Dyonisos galabal en op 9 december zijn we voor het 6e jaar op rij aanwezig op de VIP night van de Miljonair Fair in Amsterdam. Natuurlijk vallen we traditiegetrouw ook nog even binnen op het kerstgala in discotheek De Bob.