PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - FEBRUARI 2011Dinsdag 8 Februari 2011: Café Local, Foto's Persconferentie 'Nacht Van Exclusief 2011'. (Antwerpen)


Met nog 6 weken te gaan, werd het publiek vanmiddag alvast opgewarmd voor de 14e editie van 'De nacht van Exclusief'. Deze wordt op zaterdag 19 maart gehouden in het Kursaal in Oostende. Exclusief 2011 belooft nog exclusieverder te worden, doordat men dit jaar nog maar 1 nacht heeft om zich los van God te laten gaan en er voor zeer veel optredens en entertainment gezorgd zal gaan worden. Vanmiddag was er al een mooi voorproefje te zien, getuige onze fotoreportage. 19 maart kan een ieder meegenieten in Oostende van o.a. het volgende vertier: Voormalig Miss België Joke van de Velde in een door William Tang gepimpte outfit, Barbara Dex die door Geert De Puysseleyr omgebouwd wordt tot zeemeermin, rondvliegende Chinese draken. Hete zangeressen als Elleyana, de reïncarnatie van Claude François & Michael Jackson en natuurlijk diverse bands, DJ's en optredens. Natuurlijk is er zoals elk jaar weer een XXL catwalk van maar liefst 30 meter waarop diverse modeshows worden gegeven en kan men zich te goed doen aan gastronomische hoogstandjes en meer drank dan Bacchus op zou kunnen. Kaarten zijn nog online te bestellen zolang de voorraad strekt, zorg dat je dit feest niet mist!


Zaterdag 5 Februari 2011: Mega Event, Foto's Beerchallenge 2011. (Lichtaart)


Voor de tigste keer werd Beerchallenge in Lichtaart gehouden en kon men van 19:00 tot 03:00 genieten van het vele audiovisuele vertier. Alles dit jaar in 1 tent, zodat je niet buiten door de vrieskou hoefde te zwerven, hoewel het niet eens koud was. Naast de bekende overdosis aan sounds, lights & lasers, was er ook een extra dikke line up met de volgende DJ's: Sigi, F.R.A.N.K., Transfarmers, Junior Waxx, Technoboy, The Prophet, Chille Met Nille, Ruben, Paul Elstak & Lasgo. Voor zowel de stamp als de muziek liefhebbbers was er genoeg te doen dus. Voor 19:30 was er nog een 2-4-1 inkom actie en van 20:00 tot 21:00 kon je jezelf voor half geld vol drank laten gieten. Speciale ere vermelding ging naar Chille Met Nille, die weliswaar ons motto hebben gejat (Ongezien de tyfus voor iedereen), maar het presteerden om iemand op een surfplank boven het publiek te laten zweven. Dat doet Houdini ze niet eens na... Voor jullie kijkplezier staan er dan ook 400 Hi Res foto's online, zodat jullie het tot de 2012 editie weer kunnen uitzingen.


Februari 2011 - Outlook

Februari gaat van start met de XXL tentfuif Beerchallenge. Het carnaval moet nog even wachten tot maart, maar we pakken natuurlijk wel de sneak preview mee van Belgisch meest exclusieve feestje tijdens de persvoorstelling van 'Exclusief 2011' die op 19 maart in Oostende gehouden gaat worden. Om aan de vraag van sommige mensen met geld te veel tegemoed te komen zullen we vanaf 1 februari ook tegen betaling boekbaar zijn om uw event vast te leggen.