PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - MAART 2011Donderdag 31 Maart 2011: Veiling, Exquise 2011. (Hoogstraten)


Voor de 4e keer werden de veilinghallen van Hoogstraten opgepimt om plek te maken voor de lifestylebeurs Exquise. Naast zo'n 50 standhouders ging de aandacht op de openingsavond volledig naar de door 'World Models' georganiseerde modeshow, waarin een legertje modellen zo'n 2 uur lang de catwalk onveilig maakte. Mensen die zich de komende dagen vervelen kunnen nog tot zondagmiddag langskomen en zelfs tickets boeken voro een helicoptervlucht. Erg geslaagd was de vroege 1 aprilgrap om 5 euro parkeergeld te vragen. Gezien de lange rij auto's en de scheve gezichten bij de inkom, was ik de enige die er niet in gestonken is...


Zaterdag 19 Maart 2011: Kursaal, De Nacht Van Exclusief. (Oostende)


De 14e editie van 'De Nacht Van Exclusief' werd dit jaar in Oostende gehouden in het casino Kursaal. Naast tig BVers en nog meer pers kwamen er enkele duizenden bon vivants op het event af. Van 19:00 tot 03:00 kon men zich voltanken met tig hectoliter drank en bij de vele voedselbanken viel er volop lekkers te happen. Oud Miss BelgiŽ 'Joke van de Velde' was door William Tang aangekleed en omringt door een bende Chinese leeuwen, Barbara Dex door Geert De Puysseleyr omgebouwd tot zeemeermin. Daarnaast ruim 2,5 uur lang modeshows op een 30m lange catwalk. Muzikale optredens waren er onder andere van: De UB2 big band, Elleyana, Alain Des & Les Des Girls, Babes, Christ'of, Soul of Motown, Cirque Atomique, Djilles Y Solino, Noisemaster, La Gazz. Totaal staan er dan ook maar liefst 450 foto's online en we moeten helaas weer een jaar wachten voor de volgende editie.


Vrijdag 18 Maart 2011: Stuurboord, EKA Lingua Socio Economica Galabal. (Antwerpen)


Kuikens.com viel voor het eerst binnen op het galabal van de Europakring te Antwerpen. Dit jaar samen gehouden met Lingua en Socio-Economica. Muzikaal vermaak was er van de live band 'Laurens Dierickx Quintet'. Daarna kwam DJ LaCie Mouse het podium op samen met Vermillion, die zijn gitaar harder aan het afrukken was dan een p0rnoacteur zijn snikkel bespeelde in een foute jaren 70 film. Later kwamen de Wonder Boys en de Stereo Rabbits nog binnenvallen. Goedkope cava @ 15 pleuro en radioactieve Japanse watermeloenen @ 1 euro zorgden ervoor dat iedereen zich compleet kaal kon zuipen. Het was natuurlijk puur toeval dat er 100m naast de Stuurboord een grote alcoholcontrole gehouden werd. In elk geval +1 voor de praeses van Wikings die oude tijden liet herleven, door het pad van zijn Noorse voorouders te bewandelen en kruipende over de vloer menig vrouw tot zich probeerde te nemen. Totaal zijn er dan ook 230 feauteaux en 1 HD filmpje door de selectie gekomen van dit mooie bal.


Zondag 13 Maart 2011: Carnaval, Stoet & Bal. (Wortel)


Elk jaar trekken de boeren en hoeren uit de Noorderkempen naar Wortel om de boel goed gek te maken. Aangezien ik nog brak was van vannacht, kan ik me er weinig meer van herinneren. Gelukkig hebben we nog 200 foto's met bewijslast over gehouden. Komend weekend wordt het weer feesten op hoog niveau tijdens het EKA galabal in Antwerpen en 'De Nacht Van Exclusief 2011' in Oostende.


Zaterdag 12 Maart 2011: Tentfuif, Aspibal. (Brecht)


De chiroboys en chicks uit Brecht organiseerden het jaarlijkse Aspibal. Zoals altijd in de afgelegen weilanden langs de E19. De DJ Bunker was dit jaar opgebouwd uit 3 miljoen bierkratten en 2 rollen plakband om alles bijeen te houden. DJ optredens waren er van Insomnia-Promil, G-Force en Dark-E Kristof Van Den Berghe. 100% clubmuziek dus op een boerenbal, wie had ooit kunnen denken dat zoiets moois nog kon in deze barre tijden. Ook dit jaar ranzige pita en spek van Halal geslachte varkens in de food corner. Alles resulteert in ruim 300 foto's van het Aspibal, vandaag gaan we gelijk door naar het carnaval in Wortel...


Donderdag 10 Maart 2011: Club Le Cirq, Dirty Thursdays. (Hoogstraten)


Voor de 2e maal dit jaar werd er in Le Cirq het nieuwe concept 'Dirty Thursdays' gehouden. Dit maal met de volgende DJ's: Thomas, G-Force, Bendit, Willie, The Boarder Goes Nuts, Vato Gonzalez & MC Tjen. Ze moeten mij die naam nog eens uitleggen, want er gebeurden helemaal geen ranzige dingen daar. Misschien moet de volgende editie maar 'Brave Burger Donderdag' gaan heten. Komend weekend gaan we nog ff langs bij de Aspi chicks in Brecht en de boeruh uit Wortel.


Maandag 7 Maart 2011: Nacht Van Herenthout. (Herenthout)


Elk jaar gaat de gemeente Herenthout compleet los van God op de maandag na de eerste stoet. Gek genoeg hebben de dorps oudsten nog steeds niet van internet gehoord, zodat je elk jaar weer moet smeken om gratis en voor niets foto's te mogen maken. Hopelijk volgt men snel een cursus internet en fotografie voor dummies in Herenthout en kunnen ze volgend jaar hun geleerde vaardigheden op het web gaan tonen. Een kleine 300 pics staan in elk geval online.


Vrijdag 4 Maart 2011: Radisson Blu Astrid Hotel, Aymie Galabal. (Antwerpen)


Voor de 53e keer organiseerden de Lessius gangers hun galabal, deze editie wederom in het Raddisson Blu Astrid Hotel. DJ Laurent Wťry & DJ Wicked zorgden voor de muziek. Helaas weten weinig mensen nog kwaliteit te vinden, of het moet komen door die Carnotstraat die al 3 miljoen jaar is afgesloten. Toch nog ruim 100 foto's voor de liefhebbert online.


Donderdag 3 Maart 2011: Sporthal Axion, Carnaval TD. (Geel)


De boeren uit Geel laten elk jaar weer zien hoe studenten carnaval vieren en openen dit feestseizoen op gepaste wijze. Dit jaar werden er zelfs 4 gratis vaten bier aangeslagen, waardoor je jezelf tot 22:00 op proletarische wijze lam kon zuipen. Totaal hebben we een kleine 250 picca's geregeld van de 2011 editie. Vanavond brakken we uit op het Aymie galabal in Antwerpen.


Maart 2011 - Outlook

Komende maand gaan we weer vol los op diverse galabals in Antwerpen en natuurlijk vallen we ook binnen op de verschillende carnavals feesten, te beginnen met de Carnaval TD in Geel. Hoogtepunt van de maand is natuurlijk 'De Nacht Van Exclusief' die dit jaar in Oostende gehouden zal gaan worden.