PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - APRIL 2011Zaterdag 30 April 2011: Recreatieterrein Lilse Bergen, Hommel Dance Event. (Lille)


De maand april werd in stijl afgesloten met een editie van het Hommel Dance Event. Dit keer op een nieuwe locatie naast de Lilse Bergen. Samen met het mooie weer werd het een relaxed feestje. Dit jaar was het namelijk bal vanaf 13:00 tot 03:00 in de nacht. 2 mega tenten werden er neergezet om zowel de dance als de hardstyle liefhebberts te plezieren. Naast een indrukwekkende partij lasers en een overdosis aan speakers, waren er ruim 30 DJ's op komen draven om je trommelvliezen naar de kloten te helpen. Vermeldenswaardig waren de korte wachttijden in de food corner, zelfs tijdens prime time, bij sommige feesten sta je dan een uur aan te schuiven. Op 24 september volgt er een nieuw event op dezelfde locatie: het Sunset Festival. Totaal zijn er een recordaantal van ruim 900 foto's online gekomen van dit event. Omdat we bijna 24 uur lang de enige site waren met foto's, werd het op zondagmiddag iets te druk en stond de server te roken. Tijd om een nieuwe bak aan te schaffen.


Zaterdag 16 April 2011: Recreatieterrein Zilvermeer, Daydream Festival. (Mol)


Voor de 2e keer organiseerden de boys van Par-T events het wederom volledig uitverkochte Dreamday Festival in Mol, waarmee het festival seizoen op een waardige wijze werd afgetrapt. Totaal waren er zo'n 100 DJ's te vinden verpreid over ruim 10 bunkers op een immens terrein waar je na een dag feesten een nieuw paar schoenen voor nodig had. Je moet me niet vragen welke muziek er werd gedraaid, maar er was 1 tent waar het blijkbaar echt feest was. Iedereen een versgedraaide jonko in zijn bakkes en non stop stage diven. Zo heeft Dr. Party het bedoeld. Aangezien beelden meer zeggen dan woorden, kunnen de mensen zich uitleven op onze site met maar liefst een kleine 650 hi res foto's van dit XXL feestje.


Dinsdag 12 April 2011: Amsterdam RAI, VIP Night Autorai. (Amsterdam)


Om de 2 jaar wordt er in de Amsterdam RAI het Nederlandse Autosalon gehouden. Op de VIP night is het daar bijzonder goed vertoeven tussen de drank en de babes. Via via vernamen wij dat er ook auto's getoond werden aan het publiek, maar daar hebben wij weinig van meegekregen...


Zondag 3 April 2011: Halfvastenstoet, Stoet & Bal. (Rijkevorsel)


De Rijkevorselse Rederijkers houden elk jaar 3 weken na het gewone carnaval hun zuipfestijn in het centrum van Rijkevorsel. Dit jaar was het een unieke editie, de zon scheen en het was 16 graden. Normaal regent het altijd nog ijspegels. Gezien grote hoeveelheid feestvierders en de enorme hoeveelheden bier die er genuttigd werden, zal Rijkevorsel langer onbewoonbaar zijn dan het Japanse Fukushima. Totaal zijn er gelukkig nog ruim 250 foto's door de selectie gekomen voor het nageslacht.


Vrijdag 1 April 2011: La Riva, Sofia Lustrum Galabal. (Antwerpen)


Sofia hield ter ere van het 50 jarig bestaan hun voorjaars galabal in het opgepimpte La Riva te Antwerpen. Waar menig vereniging met 6 maanden spammen al moeite heeft om hun enige galabal vol te krijgen met bezoekers, houdt Sofia de promotie van hun 2e bal altijd low profile. Toch komt er meer volk op af dan de meeste verenigingen op hun 1e bal binnen krijgen. DJ's van dienst waren: diMaro en Moonflower. +1 voor de moeder der LED schermen. In de 2 uur dat we op het bal waren zijn er ruim 250 foto's verzameld, wat aangeeft dat de toko afgeladen vol zat met losgeslagen studenten.


Vrijdag 1 April 2011: Noorderterras, Abundantia Galabal. (Antwerpen)


De Duvel liefhebbers van Antwerpen hielden hun galabal dit jaar op het Noorderterras. Gek genoeg zijn er maar weinig liefhebbers van het enige echte Belgische bier voor echte mannen en eenden. De muziek werd verzorgd door: Mixmeister Fruchtsaft en DJ Michiel V. Voor slechts €2,50 kon je jezelf verwennen met zo'n lekkere Duvel, wat in schril contrast staat met de €12! die je op Exquise hiervoor moest betalen. Het moge duidelijk zijn waar het gezelliger was.


April 2011 - Outlook

April zal beginnen waar maart eindigde, op de after work party van Exquise in Hoogstraten en dan in smoking door naar het Abundantia galabal om op de weg terug naar huis ook nog het lustrumgala van Sofia mee te pakken. Later deze maand gaan we ook langs op de VIP avond van de autorai, waar deze editie hopelijk weer echte auto's en mooie modellen te zien zijn, na de groenlinks flop editie van 2009.