PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - JUNI 2011Dinsdag 28 Juni 2011: Zaal & Tent Axion, Mega Uitblaas TD 2011. (Geel)


De studenten uit Geel zopen hun opgedane kennis van het afgelopen jaar professioneel weg tijdens de Mega Uitblaas TD in de Axion. Helaas werd deze avond geteistert door extreem noodweer, waardoor men geen gebruik kon maken van de grote speeltuin buiten. Of de tent zijn kernfunctie als bliksemafleider nog heeft kunnen gebruiken is mij niet bekend. De volgende DJ's waren komen opdraven. In de Hardcore area: Coone, Demoniak, Crushz, Def Toys, Bass System, Bassfighterz. In de Club toko: DJ Ruben, Frenz, DJ BVL, DB VOX, Nightlife DJ's, Deejays Deluxe, The Boarder goes Nuts. Doordat het mega heet was en er te veel volk opgehoopt stond, bleef het helaas bij een dikke 200 foto's. Daarna begonnen de lenzen continu te beslaan...


Vrijdag 24 Juni 2011: Club Le Cirq, C'est Fini 2011. (Hoogstraten)


Om het einde van een jaar neuspeuteren in de schoolbanken aan te kondigen, werd er traditiegetrouw door de boys van 'The Boarder Goes Nuts' een retorica party georganiseerd in Le Cirq te Hoogstraten. Naast hun eigen DJ kunsten te vertonen, kwamen ook DJ Bendit, Mike Rozz, DJ Mystique en VJ Birdy de toko onveilig maken. Totaal resulteerde dit in zo'n 200 foto's. Komende dinsdag gaan we het schooljaar definitief begraven in Geel op de Mega Uitblaas TD.


Vrijdag 17 Juni 2011: Club Le Cirq, Hoogstraten Kermis. (Hoogstraten)


Om te voorkomen dat Hoogstraten nog enkel analfabeten voortbrengt, werd er omwille van de examens een nieuwe opzet bedacht voor de tentfuif Hoogstraten Kermis. Op 17 juni kon men los gaan tijdens de club editie in Le Cirq en op 23 & 24 september kan men weer losgaan in de megatent. Vanavond zorgden de volgende DJ's voor de beats: Nephews Delux, The Boarder Goes Nuts, Steve Schrijvers. Komend weekend staan we weer in Le Cirq voor de editie van C'est Fini 2011.


Zondag 12 Juni 2011: Festivalterrein De Roost, 7Th Sunday Festival 2011. (Erp)


Na het succes van het Daydream Festival in Mol, besloten we de boys van Par-T Events ook in Nederland op te zoeken. Ze hadden een afgelegen weilanden groep in Erp omgetoverd tot een mega festival terrein met maar liefst 10 areas. Elke dance buurt had wederom zo'n 10 DJ's over de hele dag te beluisteren. Helaas was ik zelf nog al brak van een verdwaald griepvirus, welke zelfs door het eten van 10 kilo EHEC groenten nog niet weg was te krijgen. Dankzij een overdosis paracetamol en de salmiakknotsen bij de paintball tent kon ik het de hele dag volhouden. Totaal zijn er dan ook een kleine 700 foto's online gekomen. Tip voor de mensen die klaagden dat ze lang in het verkeer vast stonden: Zorg dat je een half uur voor het einde van het terrein weg bent, zodat je de grootste drukte mist.


Juni 2011 - Outlook

Deze maand gaat van start met het 7Th Suynday Festival in Erp en vervolgens zullen de diverse aflsuitende feesten van het schooljaar de revu gaan passeren.