PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - JULI 2011Woensdag 27 Juli 2011: Discotheek De Bob, Paaldans Contest. (Noordwijk Aan Zee)


De Paaldansschool van Noordwijk kwam hun jaarlijks optreden in de Bob houden, middels een spoedcursus paaldansen. Helaas waren de meeste toeristen de zee in geregend, want erg veel animo uit het publiek om hun danskunsten te vertonen was er niet. Toch zijn er nog een kleine 100 foto's door de selectie gekomen.


Vrijdag 22 Juli 2011: JeugdKlub Malmejo, Galabal. (Oostmalle)


Voor de laatste keer op hun oude stek aan de Lierselei in Oostmalle, organiseerde JK Malmejo het galabal ter ere van hun 21e 'Week van de Malmejo'. Zoals altijd is dit weer een all you can drink festijn voor de gevorderde korsakov patient. Naast de drank werd er dit keer ook gezorgd voor 2 muzikale optredens. Grohl, voor al uw teringherrie & De Uilen voor het betere gitaar smijtwerk. Totaal staan er 75 foto's online van het galabal. Komende week gaan we Noordwijk weer onveilig maken tijdens de paaldans wedstrijd, waarbij alle mooie dames (M/V) de kans kunnen krijgen om hun klimkunsten aan het grote publiek te tonen.


Zaterdag 2 Juli 2011: Tentfuif, Lille Kermis 2011. (Lille)


Om het zomerverlof gepast in te zetten, werd het tijd om het centrum van Lille onveilig te maken. In een mega tent kwamen de volgende DJ's de laatste hersencellen uit je bakkes dreunen: Mark with a K, Ambassedor Inc, DJ Ruben, The Nasty DJ's, LSD. MC Chucky mocht de boel aan elkaar lullen. Totaal staan er weer dik 200 foto's tot jullie beschikking.


Juli 2011 - Outlook

De kans is groot dat we het deze maand een beetje rustig aan gaan doen en zelf ook gaan genieten van het zomerverlof. Maar wie weet duiken we toch nog ergens onverwachts op. Zoals in Lille tijdens de mega kermis fuif. Ook dit jaar zijn alle wannabe modellen natuurlijk welkom op het mooiste erfgoed van Hoogstraten voor een Gratis Fotoshoot!