PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - AUGUSTUS 2011Vrijdag 26 Augustus 2011: Hotel Huis Ter Duin, Miljonair Summer Fair. (Noordwijk Aan Zee)


Voor de 4e keer werd er in Huis Ter Duin in Noordwijk Aan Zee Miljonair's 'The Summer Fair' georganiseerd. De levensgenieter die niet tot december kan wachten op de grote 'Miljonair Fair' zelf, krijgt 3 dagen de tijd om relaxed aan de Nederlandse kust te genieten van de mooie dingen in het leven. De VIP avond staat traditioneel in het teken van zien en gezien worden en een overvloedigheid van drank. Ondanks de voorspelde zondvloed bleef het gelukkig grotendeels droog, zodat men lekker kon genieten van de optredens op het podium en de handel van de standhouders. Je moet wel enorme stierenkloten hebben om in Nederland die de slechtste zomer ooit beleeft een buiten event op te zetten. Deze zaterdag en zondag kan het publiek de summer fair nog bezoeken van 11:00 tot 21:00.


Donderdag 17 Augustus 2011: Discotheek De Bob, Striptease Night. (Noordwijk Aan Zee)


Na een matige zomer, waarbij de toeristen een nog zeldzamere verschijning waren dan de dagen dat de zon scheen, werd de zomervakantie afgesloten met een midnight special in discotheek De Bob. Special guest stars van vanavond waren de boys van het Estec. Als er de komende maanden ineens satellieten naar beneden pleuren, weten we dat die op 18 agustus 2011 gebouwd zullen zijn...


Zondag 14 Augustus 2011: Openlucht Fuif, Korte Broeken Fuif. (Brecht)


Zaterdag 13 Augustus 2011: Openlucht Fuif, Chirofeesten. (Brecht)


Chiro Brecht vierde voor de 40e keer de Chirofeesten op het afgelegen stuk gifgrond langs de Tilburglaan. Dit jaar met extra veel wegafsluitingen, zodat je 40 min deed over 15km weiland. Nieuw dit jaar was de massaal uitgevoerde regendans en de LJ's die uit de DJ bunker waren verdreven. De klassieke SMS Wall draaide weer overuren en iedereen wist aan het eind van de avond wie er gay was, aids had en dat Brecht de goeiste bloemencorso van West Europa had. Op zaterdag werd de DJ bunker bemand door: Insomnia Promil, G-Force, DJ Licious & Sakso. De coffeeshop inteeltkelder toilettent Darkroom waar alles kan en niets moet, werd bemand door 2nd Noize, Dafteq, Hookerz & MC Nice. Niemand wist wat voor muziek er werd gedraaid, maar geyl was het wel. Op zondag tijdens de korte rokjes fuif komen Insomnia Promil en G-Force hun volgespoten condooms van de avond ervoor weer opkuisen en zal de Darkroom onveilig worden gemaakt door DJ Beffer & Discobaar Klosjaar. Extra op dit 8e lustrum: Voor elke gesloopte caravan krijg je 50 gratis drankbonnen! Totaal leverde deze orgie van misdaden tegen de mensheid dan ook ruim 500 foto's op, zodat de beesten in de wei de komende maanden met rust gelaten kunnen worden.


Zondag 7 Augustus 2011: Openlucht Fuif, Beach Weekend. (Loenhout)


Zaterdag 6 Augustus 2011: Openlucht Fuif, Beach Weekend. (Loenhout)


Vrijdag 5 Augustus 2011: Openlucht Fuif, Beach Weekend. (Loenhout)


Het Beachweekend in Loenhout begint altijd met de grote verrassing hoe men de weilanden weer heeft gepimpt. Dit jaar waren de zeecontainers, discobollen en hoogwerkers blijkbaar in de aanbieding. De geyle club muziek op vrijdagavond werd dit jaar de verzorgd door: Voltronixx vs Beatbouncers, The Oddword, Ed & Kim, Party Harders. Ondanks dat het de 13e editie van het Beachweekend is, stortte de hoogwerker niet in en hebben we een aantal mooie zoekplaatjes kunnen fixen van 3.000m hoogte waarop jullie jezelf terug kunnen vinden. Zaterdag gaat het feest door met: DJ Ruben, G-Force, Laston & Geo, Peter Luts. Voor de echte 'die hard' die zondag nog op zijn benen kan staan, is er een optreden van de coverband 'Boogie Wonderband' en als afsluiter draait DJ Jan de koeien in Loenhout zo gek dat ze de komende 3 weken geen melk meer geven. Omdat er dit jaar extra veel speakers rondom waren opgesteld, zijn er ook gratis oordopjes beschikbaar. Gratis tip: Stop die dingen in je oren en niet in je neus, als je er wat aan wilt hebben. De Chiro Loenhout heeft weer laten zien dat ze de universitaire opleiding bouwkunde cum laude heeft voltooid. Deze editie heeft een recoraantal van ruim 900 foto's opgeleverd, dus jullie kunnen er weer een jaar tegenaan.


Augustus 2011 - Outlook

De maand begint met een tamelijk slechte outlook. Aangezien het kuikenmobiel door bliksem is aangevallen, zullen we voorlopig af moeten wachten met foto's maken tot de wagen gereanimeerd is, of er een nieuwe uit het ei komt gekropen. Goed nieuws, we hebben een tijdelijke oude duwbak kunnen vinden aangezien het 2 maanden gaat duren voordat het kuikenmobiel weer operationeel is. Beachweekend & Chirofeesten kunnen onderduiken.