PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - OKTOBER 2011Vrijdag 28 Oktober 2011: Club Le Cirq, Apocalyspe. (Hoogstraten)


De oudstejaars van het Spijker te Hoogstraten hadden een nieuw wagenpark nodig en dus werd er tijdens het begin van het herfstverlof een feestje in Le Cirq georganiseerd. Met als illustere titel 'Apocalypse Now' zat de zaal goed gevuld met lui die als laatste stervelijke daad zich nog eens goed kaal wilden zuipen. Aanwezige DJ's: Deejays Deluxe, DJ Razor, Sven Hermans & DJ tHomas. Totaal zijn er een kleine 200 pics door de selectie gekomen van dit Fort Apocalypse.


Zaterdag 8 Oktober 2011: Tentfuif, I Love 2 Party. (Weelde)


Aangezien I Love 2 Party tegenwoordig 'Under new management' is, werd het tijd om een keer langs te komen. Het 10 jarig jubileum was een mooie gelegenheid hiervoor. Langs de Molenheide in Weelde waren 2 tenten neergezet met daarin maar liefst zo'n 25 DJ's en 2 MC's. Je blijft je verbazen dat er in de hardstyle tent steeds 10x meer volk rondloopt dan in het housecafé, maar over slechte smaak valt niet te twisten. Volgend jaar nog ff zorgen voor wat wegwijzer bordjes langs de weg, zodat je het tentenkamp kunt vinden tussen alle omleidingen en 1 richtingsverkeer straatjes en je gaat nog meer volk scoren. Beide tenten waren gelukkig uitgerust met lasers, zodat naast je oren ook je ogen professioneel naar de klote konden worden geholpen. Ondanks dat er veel eencellige hersen organismes aanwezig waren, was het publiek goed fotogeil wat resulteerde in een kleine 400 pics.


Zaterdag 1 Oktober 2011: Tentfuif, Bal-Tazaar. (Kalmthout)


De Chiro Myin organiseerde voor het 6e jaar op rij Bal-Tazaar op een nieuwe lokatie langs de Heikantstraat in Kalmthout. Naast een nog grotere tent, was er een mooie speelweide voorzien om stoom af te kunnen blazen. Aangezien het in oktober een stuk warmer was dan in juli en juli bij elkaar, was het buiten een stuk beter uit te houden dan in de tent. Echter ruim 2.500 compleet losgeslagen rukkers dachten er blijkbaar anders over en stonden de centrale verwarming van België aan te slingeren. De DJ Bunker kende onder het motto 'never change a wanking team' dezelfde 100% gay bezetting als vorig jaar met Dr. Lösch, de aan anorexia lijdende Partysluts en het Insomnia & Promil DJ team. Dankzij de grote opkomst en de fotogeilheid van het publiek staan er dit jaar ruim 450 foto's online.


Oktober 2011 - Outlook

Oktober zal beginnen met een bezoek aan Kalmthout waar de Chiro Myin hun jaarlijkse fuif Bal-Tazaar oganiseert. De week erop gaan we Weelde onveilig maken tijden de jubileum editie van 'I Love 2 Party 2011'. Verder hebben we nog geen plannen, maar er zal vast nog wel wat leuks voorbij komen.