PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - DECEMBER 2011Vrijdag 23 December 2011: Club Le Cirq, C'est Fini Et Demi 2011. (Hoogstraten)


The Boarder Gous Nuts weet elk halfjaar de scholieren uit Hoogstraten en omstreken naar Le Cirq te lokken, om het verlof met stijl in te zetten. Ook tijdens de kersteditie van 2011 was er volop volk aanwezig. Naast de organisatie kwamen DJ Defo en Dimitri Wouters voor de herrie zorgen. VJ Birdy bediende de spaarlampen. Met zo'n 200 foto's online kan je wel weer van en geslaagd feestje spreken. Ook wij gaan lekker kerstverlof vieren en zullen in 2012 de betere feesten & events in Nederland en BelgiŽ weer onveilig gaan maken.


Donderdag 22 & Vrijdag 23 December 2011: Discotheek De Bob, Kerstgala 2011. (Noordwijk Aan Zee)


De kerstvakantie in Noordwijk en omstreken wordt traditioneel ingeluid op het kerstgala in Discotheek De Bob. Op donderdag komt de bovenbouw langs om te zuipen, op vrijdag mocht de onderbouw langskomen, alleen valt er dan niets te zuipen. Totaal zo'n 200 foto's online van deze feestjes. We sluiten hat jaar vrijdag af in Hoogstraten tijdens de retorica party in Le Cirq.


Vrijdag 16 December 2011: Cruise Terminal, Foto's Dyonisos Galabal. (Antwerpen)


De horeca boys & girls van de Platijn Hogeschool hielden hun galabal dit jaar in de Cruise Terminal van Antwerpen. Na de aanpalende kerstmarkt ondergezeken te hebben, konden we het feestpaleis betereden om voor het laatst dit jaar op een Antwerps galabal los van God te gaan. Muzikale optredens werden dit jaar verzorgd door de DJ's DiMaro, Nathan Fix & Steve AUX. Totaal staan er ruim 120 pics online van dit bal. Volgende week sluiten we het jaar fotografisch af tijdens het Kerstgala in Discotheek De Bob.


Vrijdag 9 December 2011: Felix Pakhuis, Hermes Galabal. (Antwerpen)


Het Hermes Galabal was dit jaar verhuisd van de stijlvolle balzaal van het Hilton Hotel naar De Aftandse Rukbunker Het Felix Pakhuis in Antwerpen. Ondanks de verhuizing kwam er toch nog voldoende volk opdagen om de buurt onveilig te maken. DJ optredens waren er van: The boarder goes nuts, Dimitri Wouters, Licious & Sakso. Door de grote hoeveelheden alcohol was iedereen natuurlijk extra fotogeil. Totaal dan ook 250 foto's online van deze nacht. Volgende week gaan we het Dyonisos galabal in de Cruise Terminal onveilig maken.


Donderdag 8 December 2011: Amsterdam RAI, Foto's Miljonair Fair VIP Night. (Amsterdam)


Voor de tiende keer op rij organiseert Yves Gijrath met zijn GMG de Miljonair Fair in Amsterdam. Deze jubileum editie wordt opgeluistert met ruim 350 standhouders uit alle delen van de wereld. De opening van de VIP avond gebeurde dit jaar door niemand minder dan Elle 'The Body' Macpherson die de gong mocht afranselen. Gordon stond mijn zijn boys in het voorprogramma. Naast de acts op de main stage, wist ook de The Piano Man in de lobby hoge ogen te gooien bij het publiek. Verder was er natuurlijk een overvloed aan drank en voedsel te vinden op de beursvloer. Alleen voortaan ff de eend van het menu halen. Het blijft jammer dat het goeiste feestje van Nederland maar 1 keer per jaar wordt gehouden, maar gelukkig hebben we de foto's nog.


Vrijdag 2 December 2011: Waagnatie, Foto's Sofia Galabal. (Antwerpen)


Ook dit jaar trokken er weer zo'n 2.500 bezoekers naar het Sofia Galabal in de Waagnatie om tot diep in de nacht stijlvol los te gaan op de beats van DJ's Nicolaz & DiMaro. Daarnaast kwam er ook nog een flitsoptreden van Cookies & Cream voorbij. Totaal dan ook 400 foto's online van dit studentikoze feestje.


December 2011 - Outlook

December belooft zoals altijd de drukste maand te worden qua mooie VIP feestjes. We openen 2 december met het Sofia Galabal om een week later op het Hermes Galabal binnen te vallen. Natuurlijk gaan we ook langs op de VIP avond van de Miljonair Fair in Amsterdam die haar 10e jubileum editie viert. Tegen het einde van de maand vallen we traditiegetrouw ook nog even binnen op het kerstgala in discotheek De Bob.