PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - FEBRUARI 2012Zondag 26 Februari 2012: Carnaval, Stoet & Bal. (Wortel)


Na een paar verdwaalde foto's van het carnaval in Vosselaar, werd het tijd om Wortel onveilig te maken waar de Papboeren het dorp elk jaar een weekend op stelten weten te zetten. Na de parade van veekarren, moesten we de tent ook ff gek te maken. Mocht iemand nog weten wat welk soort die Fukushima boom is, hou ik me aanbevolen. Totaal zo'n 275 foto's online, volgend jaar kan de organisatie i.p.v. gekke mutsen beter riotguns dragen om de straat veilig te houden...


Donderdag 16 Februari 2012: Sporthal Axion, Carnaval TD. (Geel)


De boeren uit Geel laten elk jaar zien dat ze de moeder der studentikoze carnavalsfeesten kunnen organiseren. In de half afgefakkelde sporthal ging het er opnieuw heet aan toe. Naast de Wodka Red Bull's die je voor 2,50 pleuro achterover kon slaan, werd de avond mooi ingezet met 800 gratis pinten. Totaal zijn er dan ook 300 foto's te bewonderen van deze fuif.


Februari 2012 - Outlook

Helaas leggen steeds meer gekende en goede fuiven en events het loodje tijdens de crisis en zullen we het dit jaar zonder Beerchallenge moeten doen. Ook het Aymie galabal is wegens kudtheid van het Radisson tot nader order uitgesteld.Gelukkig kunnen we nog wel los gaan tijdens het Carnaval op de Carnaval TD in Geel en Wortel Carnaval.