PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - MEI 2012Zaterdag 26 Mei 2012: Sportcentrum 'T Hofeind, Xperience Retro Party. (Merksplas)


Voor het eerst werd er in Merksplas een house party gehouden volgens een all in concept. 20 pleuro lappen en je kon de hele avond genieten van geile house platen uit de jaren 90 en je compleet de tering zuipen. Het feestje was dan ook niet voor niets al een maand op voorhand uitverkocht. De volgende editie dus op zoek naar een grotere zaal en een airco. DJ's A-TOM-X & Fons zorgden voor de beats. Ondenks dat er enkel bejaarden rondliepen, zijn er toch nog een kleine 200 pics door de selectie gekomen.


Woensdag 16 Mei 2012: Kasteel Maurick, Gewis Lustrum Gala. (Vught)


De nerds van de TU Eindhoven mochten een dagje achter de computer vandaan om eens lekker decadent te gaan zuipen in Vught. Kasteel Maurick was opgeleukt met een XXL Big Band en nog belangrijker: Alle drank incl. sterk was afgekocht. De informatica nobelprijs 2012 gaat dus naar de man die het meest efficiŽnt pr0n weet te vinden op het web. De rest moet maar genoegen nemen met de foto's van dit feestje en hopen dat de universiteit voortaan jaarlijks geld in dit bacchanaal wil blijven stoppen.


Zaterdag 5 Mei 2012: Varkensstal, VATsig Vatje 18. (Castelre)


Met gevaar voor eigen leven afgereist naar een ontruimde koeienschuur in Castelre, om te genieten van het vatje dat een clubje geyle hengsten gaf ter ere van hun 18e verjaardag. Aangezien er niet genoeg stroom was om zowel Nephews Delux te laten draaien en de lampen te laten branden, was de hele stal in duisternis gehuld. Gelukkig was er genoeg bier te zuipen, zodat niemand zich daar aan stoorde. Wel werd mijn camera midden in de darkroom gejat door Elise Muts, die vervolgens de rest van de avond foto's heeft gemaakt. De bezoekers konden zich ook nog te goed doen aan lekkere salmonella burgers. Geniet maar lekker na van deze 200 pics want de komende maanden zullen de koeien in de regio in elk geval geen melk meer geven. Later deze maand gaat Kuikens.com voor de tigste keer weer naar een grotere server verhzuizen, hopelijk is er zo goed als geen downtime.


Vrijdag 4 Mei 2012: Sportpaleis, Universiteit Antwerpen Galabal. (Antwerpen)


Voor de eerste keer organiseerde de Universiteit van Antwerpen zelf ook een galabal in het hospitality center van het Sportpaleis. Dankzij de harde inzet van Yannick Cools en zijn volgelingen was dit ook gelijk het drukst bezochte galabal van Antwerpen op het Sofia bal na. Live optredens werden er gegeven door Jazz Inferno, Coverband Plug It In en DJ's Nicolaz, Dave Lambert en Vatos Locos. Zelfs het opperhoofd van de uni vertelde huilend dat de enige reden dat hij nog niet met pensioen ging, dit galabal was en hoopte dat zijn studenten nooit zouden afstuderen om door te kunnen feesten. We hebben dus geleerd dat de uni geld te veel heeft, goede feesten neer kan zetten en hun afstudeer bull net zoveel waard is als een InHolland diploma. Totaal dan ook maar liefst 330 foto's online van dit toffe feestje.


Mei 2012 - Outlook

Deze maand gaan we gelijk al goed los op het galabal van de universiteit van Antwerpen in het Sportpaleis. Later deze maand volgen er nog enkel prive feestjes en de Xperience Retro Party in Merksplas. Voor de die hard freaks zal er deze maand ook nog een server verhuizing aankomen en een merger van de picture galleries zodat alles lekker overzichterlijk komt te staan.