PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - JUNI 2012Vrijdag 29 Juni 2012: Club Le Cirq, C'est Fini 2012. (Hoogstraten)


Om het einde van 6 jaar leren voor een veterstrik diploma te vieren, werd er traditiegetrouw door de boys van 'The Boarder Goes Nuts' een retorica party georganiseerd in Le Cirq te Hoogstraten. Naast hun eigen DJ kunsten te vertonen, kwamen ook DJ Rebel, DJ Defo & Mike Rozz de toko onveilig maken. Totaal resulteerde dit in een kleine 150 foto's. De volgende editie er maar een happy hour tegenaan gooien om de paupers zich wat eerder vol met drank te laten gieten.


Dinsdag 26 Juni 2012: Zaal & Tenten Axion, Mega Uitblaas TD 2012. (Geel)


Economica sloot het collegejaar waardig af met de Mega Uitblaas TD in Geel. Dit jaar met maar liefst 3 area's en 15 DJ's, zodat er om 21:00 al veel volk binnen de poorten te vinden was. Het was dan ook eindelijk een keer lekker weer. Alles samen zorgde voor een record aantal bezoekers en dus ook een record aantal van ruim 400 foto's op Kuikens.com voor een TD. Aangezien we zoals altijd de eerste site waren die de pics online had, konden we al 1.000 bezokers noteren voordat er elders foto's van de Uitblaas TD waren verschenen. Mocht je je eigen tronie nog niet gevonden hebben, later deze week zullen de foto's van de tig andere fotografen ook wel een keer online komen op hun site's.


Zaterdag 16 Juni 2012: Kasteel Daelenbroeck, Triumph Lustrum Gala. (Herkenbosch)


Het damesdispuut Marlboro Triumph van Quintus bestond 30 jaar en dat werd in de uithoek van het land gevierd. Een kleine 150 gasten wisten het landgoed Daelenbroeck tussen de regenbuien door tot in de kleine uurtjes onveilig te maken. De avond werd verder opgeleukt met grote schalen bitterballen in de danstempel en het optreden van de 'Sound Company'. Totaal dan ook ruim 350 foto's online van dit bacchanaal.


Vrijdag 8 Juni 2012: Club Le Cirq, Hoogstraten Kermis. (Hoogstraten)


De KLJ Hoogstraten had Le Cirq weer onveilig gemaakt om de club editie van Hoogstraten Kermis te vieren. Volgend jaar moeten ze dit maar 2 weken eerder of later houden, want de meeste lui maakten zich meer zorgen over hun veterstrik diploma, dan zichzelf de tering te zuipen. Daarom helaas maar 60 foto's online.


Vrijdag 1 Juni 2012: Brasserie Staal, WISV Lustrum Gala. (Rotterdam)


De nerds van W.I.S.V. 'Christiaan Huygens' vierden hun 11e lustrum in Brasserie Staal in het centrum van Rotterdam. Vanzelfsprekend was de drank afgekocht en waren er optredens van de SOG Band, Rolls Royals & DJ PJ. Met als thema 'exotisch' konden het ananas en banaan smijten natuurlijk niet achterwege blijven. Verder hingen de palmbomen vol slingers en is zelfs de opgezette uil zwanger geraakt. Originele fotobestanden liggen inmiddels in het serverhok van de TU Delft. Voor de lui die daar niet op willen wachten staan hier de previews al online.


Juni 2012 - Outlook

Deze maand gaat van start met het WISV gala in Rotterdam, vervolgens komen we nog langs op de club editie van Hoogstraten Kermis, C'est FIni 2012 en de Mega Uitblaas TD. Voor ieder wat wils dus. Helaas is onze serververhuizing tot op heden niet echt een succes te noemen en lijkt het erop dat we een rotte bak te pakken hebben gekregen. Indien de problemen de komende dagen niet snel verholpen zijn, zullen we helaas opnieuw moeten verhuizen. Onze excuses voor mogelijke downtime of slechte bereikbaarheid.