PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - AUGUSTUS 2012Donderdag-Zaterdag 23-25 Augustus 2012: Huis Ter Duin, LXRY Weekend. (Noordwijk Aan Zee)


Voor de 5e keer stond Huis Ter Duin in Noordwijk in het teken van luxe en vooral zien en gezien worden. De eerste dagen kon men genieten van het mooie terras waar een 20 tal exposanten hun handel hadden uitgestald, maar de laatste 2 dagen moesten de bezoekers binnen doorbrengen. Gelukkig waren alle avond parties al binnen ingepland, zodat niemand zich zorgen hoefde te maken over het Hollandse klimaat. Op de openingsavond werd de LXRY award uitgereikt aan cultureel entrepreneur Joop van den Ende. Naast een spetterend vuurwerk volgden er optredens van 'Beethoven', Hans & Candy Dulfer en DJ Sem Vox. Tijdens de Fashion night ging Winonah de Jong er vandoor met de 'Best Dressed Award' en kon het publiek genieten van iDance en Hed Kandi. De zaterdagavond werd afgesloten met een fashion show door Jaguar Creations en aansluitend een seventies disco party met Mick Monday & Roland Molendijk. Het gehele weekend was Rembrandt Ferdinand Schönberger aanwezig om de beurs vast te leggen op het witte doek. De mensen die naast deze schilderijen hebben gevist, moeten het de komende jaren maar doen met de 650 foto's op kuikens.com van dit decadente feest weekend. De donderdagavond staat op pagina 1 t/m 5 in het fotoalbum, de vrijdagavond op pagina 5 t/m 11 en de zaterdagavond loopt van pagina 12 t/m 19.


Zondag 12 Augustus 2012: Openlucht Fuif, Korte Broeken Fuif. (Brecht)


Zaterdag 11 Augustus 2012: Openlucht Fuif, Chirofeesten. (Brecht)


Chiro Brecht vierde voor de 41e keer de Chirofeesten op de tundra van Brecht. Dit jaar was de blikvanger een heuse bus die onder gewankt was met Chiro Graffity en gevuld was met matrassen als keeshok voor de DJ's en andere podium vervuilers. De übergeile glijbaan na de inkom samen met het supermooie weer maakte de boel natuurlijk af. De SMS Wall ging op rantsoen en je mocht nog maar 1x per minuut spammen. Op zondag was het hoofd telecommunicatie zelfs te brak om de boel op te starten. Gelukkig deed de Manitu het nog wel, zodat we wat vallende sterren konden aanraken tijdens het flitsen. Op zaterdag werd de DJ bunker bemand door: Insomnia Promil, G-Force & het DJ duo 'Les Miami Punque'. De darkroom waar je je kont niet meer veilig bent, werd bemand door 2nd Noize, Traliss & Scaphroder en Missing Link. Op zondagavond tijdens de korte rokjes fuif kwam coverband 'The Road Lines' de avond warm draaien. Vervolgens hebben Insomnia Promil en G-Force het podium weer onveilig gemaakt. De Darkroom wordt gevuld door DJ Team 'In The Fik' & Discobaar Klosjaar. Totaal staan er ruim 600 foto's online van deze editie, zodat de mensen zich weer een jaar kunnen vermaken.


Woensdag 8 Augustus 2012: Discotheek De Bob, Schuimparty. (Noordwijk Aan Zee)


De jeugd uit de regio Noordwijk en alle verdwaalde toeristen hadden vanavond weer de kans om een gratis douche mee te pakken op De Grent. Ondanks dat de Noordwijkse interim burgemeester Aleid Wolfsen Jan Pieter Lokker de horeca vakkundig kapot probeert te maken vroeger gezellig wil laten worden, konden we toch nog wat foto's maken.


Zondag 5 Augustus 2012: Openlucht Fuif, Beach Weekend. (Loenhout)


Zaterdag 4 Augustus 2012: Openlucht Fuif, Beach Weekend. (Loenhout)


Vrijdag 3 Augustus 2012: Openlucht Fuif, Beach Weekend. (Loenhout)


Het Beachweekend in Loenhout had dit jaar een compleet nieuw decor gekregen en ging zo'n 1.000 jaar terug in de tijd. Met 30 ton wrakhout was en een mega groot kasteel opgebouwd met slotgracht en ophangbrug, helaas nog zonder eenden. Het DJ podium was gelukkig wel makkelijk te belegeren. Vrijdag draaiden de Beatbouncers, Raving George, Shameboy & Lazy Jay. Extragoeie club muziek dus zoals altijd. Zelfs de beloofde regen was niet op komen dagen, dus het weiland stond weer goed vol. Op zaterdag komen Double-U, DJ Ruben, Nicolaz, Vato Gonzalez & MC Tjen je oren naar de kloten helpen. Voor de harde kern is er zondagavond een optreden van coverband Radio X, gevolgd door de DJ's G-Force vs Promil. Het blijft zonde dat de hele boel op maandag weer gesloopt moet worden en al het harde werk maar 3 dagen aan het plebs getoond kon worden. Gelukkig staan de foto's op Kuikens.com niet alleen dagen eerder online dan op andere party sites, maar ze blijven ook online staan tot de wereld vergaat. Geniet er de komende 4 maanden nog maar goed van. Met maar liefst ruim 1.000 foto's online van de 14e editie van het Beachweekend hoef je je niet te vervelen in elk geval.


Augustus 2012 - Outlook

Voor het 7e jaar op een rij, verwachten we opnieuw een bezoek te gaan brengen aan de grootste zandbank van Loenhout a.k.a. Beachweekend 2012. De daaropvolgende week zullen we traditiegetrouw ook de chirofeesten in Brecht binnen vallen. Ook zijn we voor de afwisseling weer naar een nog snellere host verhuisd...