PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - SEPTEMBER 2012Zaterdag 22 September 2012: Tentfuif, Hoogstraten Kermis 2012. (Hoogstraten)


De KLJ Hoogstraten had dit jaar Hoogstraten Kermis nog verder opgepimt. Naast een lasershow en volop volume, bleef het happy hour op van kracht op de zaterdag. Vrijdag kwamen de volgende DJ's draaien: Skinnie, Razor & Nephews Delux. Zaterdag werd de DJ bunker bemand door: DJ's Nephews Delux, DiMaro & Basto. De DJ bunker was ook cooler dan ooit ingericht met een gekaapt Al Qaida vliegtuig. Volgend jaar mag de tent wel een pak groter, gezien de grote toestroom op zaterdag. Ondanks de drukte hadden we nog genoeg ruimte om 300 foto's te trekken.


Zaterdag 8 September 2012: Mega Event, Cellekes 2012. (Herentals)


Dit jaar is het 'Cellekes Dance Event' nog verder gegroeid en waren er inmiddels 4 Aera's op het festival terrein met maar liefst 65 DJ's. Net als in 2011 was er ook nu volle bak zon en werd het bijna 30 graden. Wachttijden waren er gelukkig nergens op het terrein en er was ook voldoende gratis parking voorzien. Ondanks dat we overdag bijna gesmolten waren hebben we een kleine 700 foto's voor jullie weten te verzamelen.


Zaterdag 1 September 2012: Mega Event, DDN Festival. (Alphen (NB))


Vrijdag 31 Augustus 2012: Mega Event, DDN Bands Night. (Alphen (NB))


De carnavals vierders van Het Bouwerscollectief hadden dit jaar wat wijzigingen aangebracht voor de editie van DDN Festival 2012. Zo hadden we op vrijdag naast de live bands RaMMBaMM & Up Yours, DJ Bjorno in de 60+ 16+ tent. Extra Area dit jaar was de 'Level 1' tent die over het terrein heen keek. Enkel toegankelijk voor actief participerende homo's, zelfs de polizei wist niet hoe snel ze de tent weer moesten verlaten. De kinderdisco was nog het drukst bezocht met optredens van DJ Jens, The Reason, Vantage Point & Qwise. Op zaterdagavond gaat er nog een 4e stage open en kunnen we genieten van een Hardstyle, een House, Level 1 & Freakout zone. Totaal zijn er dan bijna 40 DJ's te beluisteren. De vrijdagavond was goed voor dik 200 foto's, de zaterdagavond voor 300 foto's.


September 2012 - Outlook

September zal beginnen met 2 dagen feest op het DDN Festival in Alphen. Later deze maand vallen we nog ff binnen bij Cellekes in Herentals en op Hoogstraten Kermis.