PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - OKTOBER 2012Vrijdag 26 Oktober 2016: Club Le Cirq, Evilicious. (Hoogstraten)


De oudstejaars van het Spijker te Hoogstraten organiseerden traditie getrouw aan het begin van het herfstverlof een feestje in Le Cirq. Met als illustere titel 'Evilicious' zat de zaal goed gevuld met wannabe alcoholisten. Aanwezige DJ's: Deejays Deluxe, DJ Bendit & Semla. Omdat ik zelf bijna 18 uur non-stop met Sofia bezig ben geweest, kan ik jullie Nick Geudens introduceren die voor de 200 foto's heeft gezorgd.


Vrijdag 26 Oktober 2012: Waagnatie, Foto's Sofia Galabal. (Antwerpen)


Ook dit jaar kwamen er zo'n 2.500 lamme studenten naar het Sofia Galabal in de Waagnatie, die voor de gelegenheid tot 350 Kelvin was verwarmd. Men kon tot het weer licht werd doorfeesten op de beats van DJ's Nicolaz, DiMaro & Moonflower. Daarnaast kwam Sir Charles nog langs met zijn Sax & muzikale vriendjes. Dit jaar kregen we maar liefst 6 uur op voorhand te horen, dat er een studio opstelling gewenst was. Met maar liefst 4mx4m in complete afwezigheid van zelfs kaarslicht, hebben we toch een knappe prestatie neer weten te zetten. Totaal hebben we 650 foto's online gekregen die de komende 2 weken volledig gratis in 6 megapixel te downloaden zijn, daarna verschijnen ze in de gewone standaard resolutie van 1 megapixel. Het was zelfs zo donker dat mijn eigen smoking werd meegenomen de vestiaire in, samen met een dameskleed. Zoek de verschillen. Gelukkig vallen mijn jasjes genoeg op om ze snel terug te kunnen vinden... Niet alleen zijn er veel mooie pics, maar ze staan ook al online 3 uur nadat het bal gedaan is, dat lukt geen enkele andere fotograaf in Europa!


Zaterdag 13 Oktober 2012: Tentfuif, I Love 2 Party. (Weelde)


I Love 2 Party werd dit jaar nog groter georganiseerd dan de vorige jaren met maar liefst 4 area's, 64 DJ's en nog een legertje MC's. Op licht en geluid was er niet bezuinigd, zonder oordoppen en oogkleppen ging je goed aan het gas. Het hele tentenkamp was dan ook een paar weilenden verhuisd, nu wel met goede route borden langs de baan. Gelukkig was het hele terrein vol planken gelegd, want ook dit jaar was het niet bepaald warm en droog te noemen. De deuren gingen al om 14:00 open, maar pas tegen 18:00 stoomde het publiek in grote getale binnen en tegen middernacht puilden de meeste tenten uit van de losgeslagen gabbertjes en house freaks. Totaal zijn er zo'n 500 foto's online gekomen, zodat de bezoekers zich de komende 12 maanden kunnen vermaken tot de 2013 editie. Ik hoop wel dat die een paar maanden eerder komt, zodat we nog van de zomer kunnen genieten op het festival terrein.


Zaterdag 6 Oktober 2012: Tentfuif, Bal-Tazaar. (Kalmthout)


De Chiro Myin organiseerde voor het 7e jaar op rij Bal-Tazaar, op een half onder water staand weiland aan de Heikantstraat in Kalmthout. Ook nu scheen de tent weer groter te zijn geworden, maar volgend jaar moet er nog meer meters overdekking bij. Waar er op een normale fuif pas 2 uur na aanvang de eerste bezoekers binnen druppelen, stond er voor 21 uur al zeker 250 man aan te schuiven bij de inkom. Aangezien het tot 22 uur happy hour was, werd de toog al vroeg vakkundig leeggezopen. Ik heb in heel mijn leven nog nooit een tentfuif meegemaakt, waar het volk zo uit zijn dak gaat als op Bal-Tazaar. Naar mijn idee zit er gewoon xtc door het bier gemengd. Dit jaar zijn er zeker 3.500 hooligangs op komen dagen om de DJ kunsten van Stekkie, Ruben en Insomnia & Promil aan te horen. Dankzij de grote opkomst en de fotogeilheid van het publiek, staan er dit jaar een bizar aantal van ruim 700 foto's online. Gelukkig heeft de server net een nieuwe SSD schijf gekregen, want het zal de drukste dag ooit op Kuikens.com gaan worden!


Oktober 2012 - Outlook

Oktober zal beginnen met een bezoek aan Kalmthout waar de Chiro Myin hun jaarlijkse mega fuif Bal-Tazaar oganiseert. De week erop gaan we Weelde onveilig maken bij 'I Love 2 Party 2012'. De laatste vrijdag van de maand zullen we Hoogstraten gek maken tijdens het leerlingenfeest in Le Cirq.