PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - DECEMBER 2012Maandag 31 December 2012: Discotheek Coznix, NYE 2012. (Ranst)


Om het jaar op een originele manier af te sluiten, besloten we een nieuwe toko te bezoeken, discotheek Coznix was de gelukkige. De hoofdreden was hun originele prijssetting, waar men voor slechts 25 pleuro niet alleen binnen kon geraken, maar zich ook de hele nacht in coma kon zuipen! Ondanks dat een groot deel van het publiek pas sinds 2 generaties rechtop kon lopen, was het aardig goed vol te houden in de toko. Nette aankleding, goede muziek en natuurlijk bizar veel te zuipen. Totaal dan ook maar liefst meer dan 250 foto's online.


Donderdag 20 December 2012: Discotheek De Bob, Kerstgala 2012. (Noordwijk Aan Zee)


De kerstvakantie in Noordwijk en omstreken wordt traditioneel ingeluid op het kerstgala in Discotheek De Bob. Dit jaar leek het echter wel of er een nieuwe VMBO met 100% kansenjongeren in Noordwijk was gevestigd. Ik heb nog nooit zoveel neanderthalers in 1 zaal gezien. Naturalis zou maar wat jaloers zijn op deze collectie. Zie de foto van de garderobe en begrijp waar de term 'bontkraagjes' vandaan komt, daarom slechts 90 foto's online. Laten we hopen dat men volgend jaar weer een IQ test aan de deur houdt, wie niet tot 3 kan tellen mag er niet meer in... Ter compensatie zullen er op oudjaarsavond ook maar aan de slag gaan en genieten van de beruchte All In party in de nieuwe discotheek Coznix.


Vrijdag 7 December 20112 La Riva, Foto's Dyonisos Galabal. (Antwerpen)


De drinkebroeders van de Platijn Hogeschool hielden hun galabal dit jaar in La Riva te Antwerpen. Ondanks dat de omliggende straten al maanden waren afgesloten, wisten we nog een parkeerplek vlak voor de deur te scoren tussen de ijspegels en de bouwputten. Naast de actieve studenten staat Dyonisos erom bekend een overschot aan langstudeerders te hebben, zodat ik zelf nog tot de jongste aanwezigen behoorde. Muzikale optredens werden dit jaar verzorgd door de DJ's E-Legend, Marco & El Bacha Vs Nuri op de sax. Totaal staan er bijna 200 pics online van dit galabal. Over 2 weken pakken we als afsluiter van 2012 nog het Kerstgala in Discotheek De Bob mee.


Donderdag 6 December 2012: Amsterdam RAI, Foto's Masters Of LXRY VIP Night. (Amsterdam)


Na 10 jaar als 'Miljonair Fair' door het leven gegaan te zijn, werd het nu tijd voor een nieuwe naam en kunnen de bezoekers genieten van de 'Masters Of LXRY'. De Amsterdam RAI is nog steeds de place to be om alle mooi meuk op deze planeet te kunnen bewonderen. Als openingsdame had Yves Gijrath dit jaar fotomodel Linda Evangelista geregeld, die de gong uit de kom mocht slaan. Naast de usual suspects als Gassan, waren er ook veel kleine nieuwe standhouders te bewonderen op de beurs. Mensen die ook een dagje willen genieten van de luxery lifestyle kunnen nog tot en met maandag 10 december terecht in de RAI. Toch draait het op de VIP avond nog altijd om zien en gezien worden en vooral veel zuipen. Totaal hebben we dan ook zo'n 200 foto's online gekregen van het mooiste feestje van Nederland.


December 2012 - Outlook

Na een paar zeer drukke maanden proberen we het de komende tijd wat rustiger aan te doen. Toch vallen we in elk geval binnen op de VIP avond van de LXRY Masters in Amsterdam. Later deze maand gaan we traditiegetrouw ook nog even langs bij het kerstgala in discotheek De Bob.