PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - FEBRUARI 2013Vrijdag 22 Februari 2013: Parochiezaal, Vat 18. (Minderhout)


Voor de verandering vielen we binnen op een Vatje van een clubje wannabe 18 jarigen in Minderhout. Iedereen die zich wel eens afvraagt wat er gebeurd als je 350 boeren in een bunker opsluit en onbeperkt gratis bier geeft, kan de resultaten zien in het volgende foto album. Toen tegen 1 uur de mensen niet meer in staat waren om rechtop te staan gingen we er maar vandoor. Totaal staan er 200 foto's online om terug te verlangen naar de tijd dat je nog minderjarig was.


Zondag 17 Februari 2013: Carnaval, Stoet & Bal. (Wortel)


Elk jaar wordt Wortel onveilig gemaakt door de Papboeren en nog eens 1.000 andere loslopende terroristen die het dorp compleet op stelten weten te zetten. Na de mestwagen parade, moest de tent ook gesloopt worden. Gek genoeg liep er meer volk van de Rijkevorselse carnaval club rond dan die uit Wortel, dus daar moeten we over 3 weken ook heen. Ruim 260 foto's online in dit album, dus de mensen kunnen hun eerste schooldag nuttig besteden op kuikens.com.


Zaterdag 9 Februari 2013: Gemeentehal, Carnaval. (Vosselaar)


Voor het eerst in onze loopbaan een bezoekje gebracht aan het carnavalsbal in Vosselaar. Ondanks dat het behoorlijk aan het sneeuwen was, wisten veel verklede mensen de weg naar de gemeentehal te vinden. Samen met een overdaad aan drank werd het een volle bak. Dankzij een optreden van de 'Real Time Band', zat de sfeer er gelijk al goed in en kunnen we ruim 200 pics bijschrijven in dit album.


Donderdag 7 Februari 2013: Sporthal Axion, Carnaval TD. (Geel)


De Axion was weer het domein van de Agro boeren voor de jaarlijkse Carnaval TD. Dit jaar geen gratis waten, maar tot 22:00 een happy hour. Wodka Red Bull E1,25. Niet vreemd dat voor middernacht de poorten al dicht gingen en iedereen te te laat was pech had. Dit jaar had men zelfs een full color laser show geregeld om het publiek te vermaken. DJs van dienst: Ambikoen, Toetie & DJ Arnaud die de zaal compleet gek wist te krijgen. Totaal staan er een kleine 300 pics online voor de overlevenden.


Februari 2013 - Outlook

Na een welverdiende sneeuwballen-gooi-pauze wordt het in februari tijd voor het plebs om zich te gaan verkleden voor de vele carnavalsfeestjes. Traditiegetrouw is de Carnaval TD in Geel de eerste en later in de maand zullen ook Vosselaar & Wortel Carnaval onveilig gemaakt gaan worden.