PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - MAART 2013Zaterdag 23 Maart 2013: Sportcentrum 'T Hofeind, Xperience Retro Party. (Merksplas)


Na het succes van vorig jaar werd er opnieuw een retro house all in party in Merksplas gehouden. Voor 20 pleuro kon je jezelf in coma zuipen en ontertussen je trommelvliezen naar de klote laten gaan, of blind worden van de 5 Watt laser. Ook nu was de toko ruim een maand op voorhand al uitverkocht. DJ's Matthew & Fons zorgden voor de beats. Dit keer was het thema ´white´, wat mooi uitkwam aangezien het buiten sneeuwde. Zoals altijd enkel fapvoer voor de gerontofielen onder ons...


Vrijdag 15 Maart 2013: De Ark, Aymie Galabal. (Antwerpen)


Na een jaar afwezigheid hield Aymie dit jaar gelukkig opnieuw een galabal. Dit keer was als lokatie ´De Ark´ gekozen. Als extra stunt hadden ze besloten om het gala volledig gratis toegankelijk te maken zodat er een nette opkomst was. DJ´s van dienst waren: Mr. Broke en Hypesquad b2b Pélektro. Totaal ruim 100 foto´s online.


Zondag 10 Maart 2013: Halfvastenstoet, Stoet & Bal. (Rijkevorsel)


De Rijkevorselse Rederijkers organiseren elk jaar het grootste zuipfestijn van Rijkevorsel. Helaas was het dit jaar ijzig koud, zodat binnen een uur mijn vingers geen gevoel meer hadden. Waarom gaan we voortaan niet gewoon in juni carnaval vieren? Toch zijn er nog 200 foto´s uit de diepvriezer gekomen.


Vrijdag 8 Maart 2013: KLJ Bunker, (V)Adje. (Meerle)


Laat je je kop 1x op een vatje zien, eist de rest van de boerenenclaves ook gelijk een bezoek. Maar goed, wij zijn de kutste niet, dus vielen we ff binnen om te zien hoe de KLJ keet vakkundig werd gesloopt. Muziek werd verzorgd door Discobar Tralala. Aangezien de helft van de bezoekers vroeg of ik ook naar de carnavalsstoet op zondag kwam, kun je het nivo wel raden...


Maart 2013 - Outlook

Deze maand beginnen we met een vatje in Meerle en de Halfvastenstoet in Rijkevorsel. Later brengen we nog een bezoekje aan het Aymie galabal en natuurlijk de 2e editie van de Xperience party in Merksplas.