PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - APRIL 2013Zaterdag 20 April 2013: Tentfuif, Squadra (Wortel)


De KLJ van Wortel houdt tegenwoordig na een lange pauze elk jaar weer een Squadra fuif. In een afgelegen partytent tussen de seropositieve koeien kon de jeugd van Hoogstraten en omgeving zich uitleven op een zaterdagavond. Eerlijk is eerlijk, de sfeer was best wel relaxed zo tussen de mesthopen. DJ's waren Willie, Pat-B, G-Force & Razor. Totaal staan er ruim 200 feauteaux online voor de liefhebber.


Vrijdag 12 April 2013: Parochiehuis, V.A.T. (Meer)


Om de 18 jarige verjaardag van een clubje pubers uit Meer te vieren vertrokken we naar hun feestje onder de naam: Veul Alcolisch Terrortanken. Niet alleen de koersen van goud en zilver bereikten op vrijdagavond een meerjarig dieptepunt en braken door alle steunen heen, maar ook was de locatie van dit vat een ongekend succes. Helemaal afgelegen van de buitenwereld lag een oude atoombunker uit de jaren 80, als schuilnaam was Parochiehuis gekozen. Als Jezus nog rond zou lopen op Aarde, zou hij na het zien van dit pand zichzelf van ellende aan het kruis hebben genageld. Gelukkig was het pand ondanks het totale gebrek aan buitenverlichting makkelijk te vinden, men volgde de geur van menselijke uitwerpselen en rottende kadavers van de enige bewoners van dit pand, de Ondatra Zibethicus. Binnengekomen was er nog maar 1 oplossing om de nacht door te komen en dat was jezelf compleet in coma zuipen, wat dan ook door iedereen werd gedaan. Wat kunnen de boeren uit Meer zuipen zeg. Om te zorgen dat ook je oren naar de klote gingen, was er een mega hoeveelheid boxen neergezet, die door een leger DJ's bemand werden: LSD, Deejays Deluxe, Djay D, Unsenses, & Gert Van Dooren. Totaal staan er 4 pagina's met schrale foto's online voor de overlevenden van dit feestje. Rond half 1 kwam er zelfs een trekker het terrein oprijden, blijkbaar moesten de koeien gemolken worden. Laten we hopen dat de gemeente dit pand snel zal slopen, 200 gram C4 zou genoeg moeten zijn, maar dat zal de gemeente wel te kostbaar vinden. Gelukkig zal het methaangas wat vrijkomt uit de ontbinding van de overgebleven bewoners, samen met de openliggende niet afgeschermde elektriciteitskabels de klus eerdaags vanzelf wel klaren...


April 2013 - Outlook

Deze maand zullen we vermoedelijk gaan binnenvallen bij een aantal vatjes in de regio Hoogstraten. Blijkbaar is de crisis zich zo aan het uitbreiden, dat men enkel nog maar kan zuipen als het gratis is.