PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - AUGUSTUS 2013Zondag 11 Augustus 2013: Openlucht Fuif, Korte Broeken Fuif. (Brecht)


Zaterdag 10 Augustus 2013: Openlucht Fuif, Chirofeesten. (Brecht)


Voor de tigste keer organiseerde de Chiro Brecht de Chirofeesten. Vaste waarden als de Darkroom, de hoogwerker en tig duizend bezoekers mochten niet ontbreken. Op zaterdag werd de DJ bunker bemand door: Insomnia Promil, G-Force, Shutterz & DJ Tronix. De darkroom annex 2e toiletten blok werd bemand door Syntopia, Bonafide & Alert en Missing Link. Op zondagavond tijdens de korte rokjes fuif kwam coverband 'Four of a Kind' de avond warm draaien. Dit nadat de wereldkampioenschappen snikkelrukken touwtrekken en popcornvreten gehouden waren. Vervolgens hebben Insomnia Promil en G-Force het podium weer onveilig gemaakt. De Darkroom wordt zoals elk jaar gevuld door DJ Team 'In The Fik'. Totaal staan er ruim 500 foto's online van deze editie, zodat de mensen zich weer een jaar kunnen vermaken.


Zondag 4 Augustus 2013: Openlucht Fuif, Beach Weekend. (Loenhout)


Zaterdag 3 Augustus 2013: Openlucht Fuif, Beach Weekend. (Loenhout)


Vrijdag 2 Augustus 2013: Openlucht Fuif, Beach Weekend. (Loenhout)


De chiroboys en girls uit Loenhout hielden voor het 15e jaar op rij het jaarlijkse Beachweekend langs de Dorensweg in Loenhout. 3 avonden lang kon de verre omgeving meegenieten van de beats en de bier voorraad. Blijkbaar heeft de chiro nog nooit gehoord van het 'Don't get high on your own supply', aangezien ze zelf de grootse alcohol verbruikers waren. Op vrijdagavond werd het nationaal kampioenschap boomklimmen gehouden en kwamen de vetste beats voorbij. DJ's dit jaar op vrijdag: Wall-E, Ego Troopers, Romeo Blanco, DiMaro & Yves V. Op de zaterdag had men eigenlijk een 2e terrein nodig gezien de enorme opkomst van mensen, hopelijk kunnen ze volgend jaar op een groter terrein terecht. DJ's aanwezig: Razor, Nicolaz, Wout, Regi & Ruben. Op zondag kon men relaxen met optredens van DJ's Double-U, G-Force & Gunther D. Natuurlijk traden er ook live coverbands op: Four of a Kind & Subliminall. Totaal staan er dan ook weer meer dan 1.000 foto's online van het beste strandfeestje van BelgiŽ.


Augustus 2013 - Outlook

Na een maandje uitrusten gaan we voor het 8e jaar op een rij een bezoek brengen aan de grootste zandbank van Loenhout a.k.a. Beachweekend 2013. De daaropvolgende week zullen we traditiegetrouw ook de chirofeesten in Brecht binnen vallen.