PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - SEPTEMBER 2013Zaterdag 28 September 2013: Kursaal, De Nacht Van Exclusief. (Oostende)


Dit jaar wat later dan gewoonlijk, maar De Nacht Van Exclusief ging gelukkig toch door en wederom in Het Kursaal te Oostende. Waar een Belg normaal pas uren na aanvang arriveert, stond er nu al voor de opening om 19:00 een enorme rij wachtenden om het feest mee te mogen maken. De bezoekers werden getrakteerd op een overdaad aan drank en diverse shows en optredens bevolkten de catwalk en de podia. Lesley-Ann Poppe ging samen met de 'Vlaamse Leonardo DiCaprio' Jasper Van Steenbergen rond in de zaal om het thema 'The Great Gatsby' kracht bij te zetten. The Good: Veel volk, veel drank, cool thema en een rookverbod wat gerespecteerd werd. The Bad: Het eten op de 'walking dinner' trok helemaal nergens op. The Ugly: Mannen die 3x zou oud waren en 3x zo zwaar als hun vrouwelijke partner, maar dat zou ook onder het kopje The Good kunnen staan... Totaal een kleine 300 foto's online zodat iedereen weet wat hij gemist heeft, of hoe brak hij of zij was vannacht.


Zaterdag 21 September 2013: Tentfuif, Hoogstraten Kermis 2013. (Hoogstraten)


De KLJ Hoogstraten organiseert elk jaar Hoogstraten Kermis in de afgelegen velden van het grootste dorp van Vlaanderen. Dit jaar met een on-Hoogstraatse sterke line up aan DJ's: Nephews Delux, Neon, DiMaro & Laurent Wery. De DJ bunker was dit jaar uitgerust met vlammenwerpers om het bevolkings overschot wat in te dammen. Tegen half 2 zat de tent goed vol en werd het kuiken bedtijd, toch staan er een kleine 300 foto's online.


Zaterdag 7 September 2013: Mega Event, DDN Festival. (Alphen (NB))


De carnavals vierders van Het Bouwerscollectief hadden dit jaar het DDN Festival 2013 een flink stuk ingekrompen en omgetoverd tot carnavalsfeest. Op zaterdagavond was er naast de Duitse Bier Stube ook een Party Tent, met jawel ook carnavalskrakers... Helaas niet our cup of tea, toch een paar rondes gemaakt door de tenten, als je genoeg kon zuipen was het natuurlijk goed te doen, maar wij verlangen terug naar de house avonden.


September 2013 - Outlook

Deze maand zullen we een bezoekje brengen aan het DDN Festival in Alphen en op Hoogstraten Kermis. Helaas is er geen Cellekes festival meer, maar niet getreurd... De Nacht Van Exclusief op 28 september in Oostende maakt dat meer dan goed.