PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - OKTOBER 2013Zaterdag 12 Oktober 2013: Tentfuif, I Love 2 Party. (Ravels)


I Love 2 Party werd dit jaar op een nieuwe lokatie georganiseerd, nog verder afgelegen in de weilanden van Ravels. Dit jaar met 3 area's, 30 DJ's en een legertje MC's. Ook nu was er volop herrie en een overdaad aan lasershows vermaakten de bezoekers. Dit jaar had men als thema 'Atlantis' gekozen, een verstandige keuze, aangezien het terrein elk jaar half onder water staat. Gelukkig waren de tenten waterdicht en goed verwarmd en was het hele terrein vol planken gelegd. Waar ik me de vorige week verbaasde over de security, die het goede voorbeeld gaf door zelf in de tent te roken, gaf deze week de brandweer datzelfde mooie voorbeeld. Als er geen fik te blussen valt, veroorzaken we er zelf wel 1 is het motto. Ondanks de barre temperaturen, vond een groot aantal 'mannen' het nodig om half naakt door de tent te rennen. Best wel jammer dat nog geen 10% hiervan daadwerkelijk een sick pack kon tonen. Ook dit jaar weer een kleine 500 foto's online van het vermoedelijk laatste festival van dit jaar.


Zaterdag 5 Oktober 2013: Tentfuif, Bal-Tazaar. (Kalmthout)


De Chiro Myin organiseerde voor het 8e jaar op rij Bal-Tazaar aan de Heikantstraat in Kalmthout. Allereerst moeten ze de klootviool die bedacht heeft dat de straat al voor 21:00 eenrichtingsverkeer is, zodat je 10 kilometer om kan rijden, met bij zijn ballen naar SyriŽ sleuren zodat Assad daar zijn chemische wapens op kan testen. Verder moet er ook gezocht gaan worden naar een groter terrein, want deze fuif blijft elk jaar alle verwachtingen te overtreffen en barst compleet uit zijn voegen. Ook nu stond er voor de opening al een rij volk te wachten, was er een happy hour tot 22:00 en kostte de cava maar 1 bon, wat blijkbaar niemand door had. Verder gingen alle remmen los zoals vanouds: De DJ's beukten hun beats de zaal in op het ritme van een doorgewinterde hoerenloper die een Roemeens tienersletje uit ligt te wonen in een aftandse Kurvaclub & de security gaf het goede voorbeeld door zelf lekker te smorren in de tent. Dit jaar zullen er zeker meer dan 4.000 man beesten zijn langsgekomen in Kalmthout om de DJ kunsten van de Mega Ambi Deejays, Ruben en Insomnia & Promil aan te horen. Nog een +1 voor de uitgebreide vreetcorner, waar je tegen faire prijzen een vette hap kon scoren. Ook dit jaar een kleine 700 foto's online, zodat iedereen kan zien hoe hij zich misdragen heeft.


Oktober 2013 - Outlook

Oktober zal beginnen met een bezoek aan Kalmthout waar de Chiro Myin hun jaarlijkse mega fuif Bal-Tazaar oganiseert. De week erop gaan we Weelde onveilig maken bij 'I Love 2 Party 2013'.