PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - NOVEMBER 2013Zaterdag 23 November 2013: Bedrijfshallen Meer, Schlager Ambiance 2013. (Hoogstraten)


Ook op de 3e editie van Schlager Ambiance 2013, werden de bezoekers getrakteerd op 1 van de grootste schlagerfeesten van het land. Tig top artiesten en aankomende talenten, zorgden voor een avond vol sfeer en muziek. Ruim 9 uur lang kon het publiek genieten van de optredens van: Gino Graus, Evert, Eveline Cannoot, Dennie Damaro, Laura Lynn, Yves Segers, Corry Konings, Lindsay, Christoff, David Vandyck, De Romeo's en als afsluiter niemand minder dan Jan Smit. Hopelijk krijgen we volgend jaar opnieuw een top editie van dit feest, maar tot die tijd kunnen jullie nagenieten van de foto's! Naast onze eigen foto's, zal ook Nick Geudens zijn foto's ter beschikking stellen, zodat er dubbel zoveel kijkplezier is.


Zaterdag 16 November 2013: Outfort, Foto's Dispuutsgala The Mission. (Hoboken)


Voor de 2e dag op een rij bleven we strak in pak. Vanavond gelukkig maar een man of 60 aanwezig en konden de kuikens rondscharrelen in plaats van opgehokt te zitten in een fotobunker. Ondanks de relatief kleine opkomst werd er gezopen als de beesten, wat niet vreemd was aangezien de drank was afgekocht en de mixen in de verhouding 1:1 werden opgeleverd. Gelukkig viel er weinig te slopen aan het Fort. Totaal staan er dik 450 foto's online, zodat je jezelf vast wel tig keer terug kunt vinden.


Vrijdag 15 November 2013: Kasteel Van Brasschaet, Foto's Wikings Galabal. (Brasschaat)


De Wikings blijven hun galabal houden in het klaarblijkelijke sloopproof Kasteel Van Brasschaet. Ook dit jaar waren de tickets weer op voorhand uitverkocht en kon men op Facebook bieden op de kaarten uit de zwarte handel. Na de receptie waar de meeste lui zich al behoorlijk kaal hadden gezopen, kwam de rest van het volk binnen. Ik heb eigenlijk geen idee wat er nog meer te doen was op het galabal aangezien ik van 21:30 tot 03:30 non stop aan het fotograferen ben geweest. Er was zelfs geen tijd om te pissen, niet verwonderlijk dat er nog nooit een album is geweest op onze website met meer dan 1.000 foto's!


Vrijdag 8 November 2013: Hal 26, Foto's Bal Van Gent 2013. (Gent)


Ook nu moesten we opnieuw een tering eind rijden om een feestje in de uithoeken van BelgiŽ te bezoeken. In de nieuw gebouwde loods Hal 26 werd voor de plaatselijke bevolking een galabal georganiseerd. Normaal enkel het domein voor studenten, maar nu was net als bij het Bal Der Bals iedereen welkom die een deftig pak (van pa of ma) aan had gedaan. Aanwezige DJ's met opvallend goede beats: Hosdez, Fredwelll, Make Sense, Jani Gonzalo, Funk D, X-tof, Calictric, Fierro, Kablamo & 2 Of A Kind. Naast de goede muziek werd het publiek getrakteerd op een mooie lasershow, een modeshow en was er een uitbundige sfeer tussen het publiek. Als bal bezoeker moest je wel eerst een hypotheek op je huis afsluiten, wilde je een beetje deftig kunnen zuipen. De prijslijst begon met 5 euro voor een colaatje, tot maar liefst 28.000 euro voor een jumbo fles champagne... Blijkbaar zit Gent onderdeel van Dubai geworden en kan er niet genoeg met geld gesmeten worden. De VIP was ruim op voorhand uitverkocht, wat wel te merken was, er waren meer mensen per vierkante meter te vinden dan er kippen in een stal kunnen, wellicht dat men volgend jaar een grotere VIP kan nemen om aan de vraag te voldoen naar de beste plekken op het bal. Totaal hebben we ruim 200 pics online van dit galabal.


Donderdag 7 November 2013: Posthoornkerk, Foto's De Gouden Stier 2013. (Amsterdam)


Vandaag vielen we binnen op het grootste netwerkevent van beursboys in Nederland. Brokers, Anaalisten, Spamsletjes, Struikrovers, iedereen die ook maar iets met de beurswereld te maken had kwam zijn smoelwerk tonen in de Posthoornkerk in Amsterdam. Hoewel Sanoma zichzelf voor de helft had weg geamputeerd, lieten ze hun kernactiviteit: Belegger.nl nog wel in leven en kon het jaarlijkse feestje dus gewoon doorgaan. Naast de prijsuitreiking viel er natuurlijk ook genoeg te vreten en te zuipen, daar komen de mannen tenslotte voor. Helaas waren er afgezien van de knappe hostessen weinig chicks te bekennen. Het damesaanbod leek wel een gelijke kaalslag als op De Wallen. Mensen die willen weten wat ze gemist hebben, of hun eigen smoelwerk terug willen zien na tig bier, kunnen ongeacht de stand van hun porto altijd bij ons terecht.


November 2013 - Outlook

De eerste week van november gaat de beuk er vol in met een bezoek aan De Gouden Stier in Amsterdam op 7 november. Daags erna maken we het Bal Van Gent onveilig. De week erna zitten we op het Wikings Galabal en de laaste week van november gaan alle remmen los op de 3e editie van Schlager Ambiance, met niemand minder dan Jan Smit als topact.