PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - MAART 2014Zondag 30 Maart 2014: Halfvastenstoet, Stoet & Bal. (Rijkevorsel)


De Rijkevorselse Rederijkers organiseren elk jaar het grootste zuipfestijn van Rijkevorsel. In tegenstelling tot vorig jaar, was het vandaag 23 graden en eigenlijk te warm in de tent. Rijkevorsel ziet er na de Halfvasten uit als een lanschap uit de film 'Threads', hopelijk kunnen de overlevenden zich terugvinden tussen de 250 foto's.


Zaterdag 22 Maart 2014: Sportcentrum 'T Hofeind, Experience Party III. (Merksplas)


Voor het derde jaar op rij werd er opnieuw een all in party in Merksplas gehouden, met de beste house muziek van vroeger. Voor 25 pleuro kon je jezelf met je maten van 21:00 tot 04:00 compleet in coma zuipen. Hoewel de kaartverkoop later op gang kwam, hadden de mensen die te lang hadden gewacht toch nog pech, aangezien de zaal volledig was uitverkocht. DJ's van dienst dit jaar waren Fill, Dzjeck, Experience & Bountyhunter. Zoals altijd enkel fapvoer voor de gerontofielen onder ons, aangezien jongeren nog steeds geen smaak voor goede muziek hebben of in staat zijn om meer dan 5 pinten te zuipen zonder de zaal onder te kotsen...


Zondag 9 Maart 2014: Carnaval, Stoet & Bal. (Wortel)


Voor de tigste keer gingen we kijken of er nog steeds carnaval in Wortel werd gevierd. Waar het normaal nog rond het vriespunt is tijdens dit feestje, was het dit jaar maar liefst 22 graden en volle bak zon. Met meer dan 250 foto's online, blijkt wel dat het mooie klimaat extra veel mensen naar Wortel wist te trekken.


Zaterdag 1 Maart 2014: Gemeentehal, Carnaval. (Vosselaar)


Na het succes van vorig jaar gingen we opnieuw naar Vosselaar om de carnavalszaterdag door te brengen. Ook nu was het halve dorp verkleed op komen draven om bier te zuipen en zat de toko rond middernacht al afgeladen vol. Carbnavalsvereniging Toeten of Blazen had wederom de 'Real Time Band' ingehuurd als sfeermaker. Totaal staan er bijna 200 pics online van dit feestje. Volgende week blijven we in de stemming en gaan we Wortel carnaval onveilig maken.


Maart 2014 - Outlook

Deze maand gaan we vrolijk door met het bezoeken van wat carnavals feesten in de Noorderkempen. Ook gaan we ons vol laten gieten met cocktails op de 3e editie van de Xperience party in Merksplas.