PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - MEI 2014Zaterdag 10 Mei 2014: Tentfuif, Black And White Party. (Brecht)


Na 4 jaar opnieuw een kijkje komen nemen op de Black & White party van de KLJ Brecht. Dit jaar nog afgelegender onder een windmolen aan een oplader. In de DJ bunker zorgden de boys van Insomnia-Promil, Skinnie, Double-U & Soundbreaker voor de herrie en de betere gay jerk off sessies. Iedereen mag blij zijn dat de tent niet is weggewaaid en dat je zonder oormerk niet binnenkwam... Totaal zijn er ruim 200 foto's door de selectie gekomen.


Zaterdag 3 Mei 2014: Sotto's Event Hall, Bal Der Bals. (Zottegem)


Nadat dit jaar een nieuwe organisatie besloten had om het Bal Der Bals grootschalig te verbeteren, besloten we een kijkje te nemen in het verre Zottegem. Dit jaar was het inderdaad een stuk beter geregeld. De drank was een pak goedkoper, er stonden geen lange wachtrijen en de zaal zal vol met feestgangers. Ook de VIP ruimte was veel beter geregeld qua omvang en een eigen line up. Daarnaast waren er diverse acts te bewonderen in en rond de zaal zodat je je niet hoefde te vervelen. Van 22:00 tot 06:00, kon Gent en verre omstreken volledig los gaan in fatsoenlijke kledij. Totaal dan ook bijna 500 foto's online in dit album voor onze verwende bezoekers.


Mei 2014 - Outlook

Mei begint met een bezoek aan het grootste galabal van Belgiƫ: Het Bal de Bals in Gent. Een weekje later gaan we bij de Black & White party in Brecht kijken.