PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - AUGUSTUS 2014Zaterdag 30 Augustus 2014: Sportcentrum 'T Hofeind, Merksplas Feestival. (Merksplas)


De 2014 editie van Merkspas Feest werd traditioneel afgesloten in de bunker van Merksplas AKA 'T Hofeind. Buiten waren er eerst live optradens van de volgende 3 bands: Kids In The Sandbox, De Sjappies, Bottle Of Moonshine. Vervolgens ging het tot in de kleine uurtjes binnen door met DJ sets van: Matthew, Mattiv, DJ Ruben & Lennert Wolfs.


Zaterdag 23 Augustus 2014: De Klipper, Glow Party. (Merksplas)


Nadat we eerst een uurtje langs waren gegaan op 'La Plasa Tropical', werd het nadat het water 30cm hoog stond tijd om terug te vluchten naar Merksplas om ff langs te gaan bij de Fluo Glow Pary in De KLipper. Jammer dat een event zo kan verregenen, maar aangezien de Aarde binnenkort verzwolgen wordt door de zondvloed kun je er alvast maar beter aan wennen. In Merksplas was het vooral spelen met gloeistaafjes en radioactieve verf. Ook scheen er veel bier gezopen te worden as usual.


Zaterdag 9 Augustus 2014: Openlucht Fuif, Chirofeesten. (Brecht)


Voor de tigste keer organiseerde de Chiro Brecht de Chirofeesten op het Chiropleintje wat al sinds de grote oorlog tot onbewoonbaar gebied is verklaard. Dit jaar probeerde men de boel nog te ontsmetten met vuurspuwers, maar dat zal weinig meer hebben kunnen redden. Op zaterdag werd de DJ bunker bemand door: Dark-E, Insomnia Promil, G-Force, Freaquency. Wat zich daar elk jaar afspeelt is met geen pen te beschrijven, maar we kunnen wel aannemen dat ze in Magaluf nog wat kunnen leren op het gebied van 'Mamading', na een bezoekje aan de DJ Bunker. De darkroom annex 2e toiletten blok werd bemand door Bendit, Miss Bont beats en Missing Link. Op zondagavond kwamen Insomnia Promil, G-Force, Double-U & Razor het podium weer onderpissen. De Darkroom werd gevuld met Discobar Willie.


Zaterdag 2 Augustus 2014: Openlucht Fuif, Beach Weekend. (Loenhout)


Vrijdag 1 Augustus 2014: Openlucht Fuif, Beach Weekend. (Loenhout)


Het jaarlijkse Beachweekend langs de Dorensweg in Loenhout ging dit jaar wegens het bereiken van de geslachtsrijpe leeftijd een paar weilanden verderop door op de Doorakkerweg. Groot pluspunt waren de extra meters oppervlakte die hard nodig waren om de toestroom van bezoekers te verwerken. Deze werden dan ook vakkundig gevuld met tonnen aan Afrikaans woestijnzand met extra veel Ebola strains. 3 avonden lang konden de boeren uit de regio alle remmen los gooien en meer bier zuipen dan ooit tevoren. Het motto 'Don't get high on your own supply' hebben ze bij de Chiro nog nooit van gehoord, de beste klanten van het bier en de hamburgers waren namelijk de toogmedewerkers zelf. DJ's dit jaar op vrijdag: D-Wayne, Wolf Pack, Funk-D & Romeo Blanco. Op zaterdag waren de volgende DJ's aanwezig: The Flexican & Mc Fit, 2 Empress, Yves V & Dimitri Wouters. Op zondag konden de mensen uitbuiken met optredens van DJ's Double-U & G-Force. Ook traden er live coverbands op: Four of a Kind & Tracy Lane. Ondanks dat we zelf zondag waren verhinderd, staan er meer dan 750 foto's online van het beste strandfeestje van BelgiŽ.


Augustus 2014 - Outlook

Na een welverdiend verlof gaan we er in augustus weer hard tegen aan en komen we onder andere langs op het Beachweekend 2014 en de chirofeesten in Brecht.