PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - NOVEMBER 2014Donderdag 13 November 2014: Posthoornkerk, Foto's De Gouden Stier 2014. (Amsterdam)


Voor de 8e keer op rij werden er in Amsterdam de Gouden Stieren uitgereikt. Iedereen met een groot mailinglist of klantenbestand maakte een kans om 1 van de 8 beeldjes te scoren. Het gros van de bezoekers kwam natuurlijk alleen om zich vol te laten gieten met alcohol en de bitterballen naar binnen te keilen. Zoals altijd weinig materiaal voor de 'Wank-Bank' op zulke hengstenbals, maar ego's genoeg te vinden in dit foto album.


Vrijdag 7 November 2014: Hilton Hotel, Foto's Wikings Galabal. (Antwerpen)


De Wikings blijven groeien in het aantal bezoekers van hun galabal en weken dit jaar uit naar het prestigieuze Hilton Hotel in het centrum van Antwerpen. Ondanks 200 extra tickets, waren ze ruim op voorhand uitverkocht. Na de receptie waar het vooral ging om het leegzuipen van de bar, voordat de overige bezoekers de voorraad drank konden plunderen, kwam het gewone volk binnen. Voortaan doe ik zulke klussen enkel nog met een 'Helper Monkey' van de vereniging zelf, want tijd om te pissen, vreten, zuipen of naaien is er niet meer bij als je in 5,5 uur non stop meer dan 1.300 foto's weet te maken. Hopelijk kan iedereen zijn smoelwerk nog terugvinden, alles staat op chronologische volgorde.


November 2014 - Outlook

In november gaan we langs op het Wikings galabal in Antwerpen en vallen we binnen bij De Gouden Stier in Amsterdam op 13 november.