Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Flag NL

PARTY FOTO'S, GALLERY FAQ


Klik op de gewenste links in het midden van deze pagina om gelijk naar de foto's te gaan. De foto's mogen voor privé gebruik worden opgeslagen of op een profielsite geplaatst, mits de foto's onbewerkt en voorzien blijven van ons watermerk. Hieronder volgt een uitleg van de beschikbare functies in de fotogalerij.


Waar staan de party foto's van het avondje uit?

- Zoek binnen de picture gallery op de datum van het feest. Alle albums staan chronologisch geordend, het meest recente album bovenaan. Normaal staan de foto's binnen 24 uur na het evenement online. In het geval van vakantie zal ik zodra ik rond de 100 foto's zit een nieuwe serie online zetten. Dus heb dan wat geduld, of stuur meer mooie meiden naar mijn vakantie bestemming!


Hoe kan ik een foto bekijken?

- Klik op de thumbnail naar keuze binnen het foto album, dan verschijnt de foto in 600x400 pixels. De foto's kunnen nogmaals aangeklikt worden om het grote formaat van 1200x800 pixels te krijgen. Alle foto's kunnen worden opgeslagen op je eigen computer door op de foto met de rechter muisknop 'Doel opslaan als' te selecteren.


Hoe kan ik een video bekijken?

- Klik op het 'movie file logo' achteraan het foto album, dan begint het filmpje te laden in 1280x720 pixels. Wil je het filmpje opslaan op je eigen PC, klik dan met je rechter muisknop op de plek waar de video gaat spelen en selecteer 'eigenschappen'. Achter het veld 'Locatie' verschijnt dan de rechtstreekse URL van de video. Wanneer je deze kopieert en boven in je browser plaatst en uitvoert, kun je de video opslaan.


Wat als ik een foto op een extern forum of een weblog wil plaatsen?

- Kopieer de url die bovenaan de pagina staat waarop de 600x400 foto op kuikens.com te zien is en post deze op de desbetreffende externe website. Meestal dien je die url tussen [url] tags te plaatsen, bijvoorbeeld:
[url]https://www.kuikens.com/pictures/displayimage.php?album=199&pos=53[/url] Deeplinking is niet mogelijk.


Er was een foto van mij gemaakt, maar ik kan de foto niet vinden?

- Indien je zeker weet dat die foto door kuikens.com is gemaakt kan er het volgende aan de hand zijn: De foto is mislukt, dit kan door een slechte lichtinval, een verstoorde flits belichting, te veel hossende mensen om mij heen etc. Ook kan het zijn dat je al tig keer op andere foto's van die avond staat, er obscene (hand)gebaren gemaakt werden, of misschien was je wel zo verschrikkelijk gaar dat je me dankbaar moet zijn dat ik deze foto voor je eigen bestwil maar niet geplaatst heb.


Wat als je van een foto verwijderd wilt worden?

- Stuur een e-mail met een duidelijke reden waarom je dit wilt. Op feesten en fuiven geldt beperkt portretrecht: Je wordt verondersteld te weten dat je op de foto of video gezet kunt worden en dat deze kunnen worden gepubliceerd. Onze fotograaf zal altijd na het nemen van de foto melden dat deze foto op www.kuikens.com wordt geplaatst (anders was u hier niet terecht gekomen), indien u hier bezwaar tegen heeft, meldt dit dan meteen bij de fotograaf!


Waar zijn de wallpapers en de humor sectie gebleven?

- Om de site overzichtelijker te houden zijn deze verplaatst. Hier kunt u beide pagina's nog vinden: Wallpapers & Funny Stuff. Wegens tijdgebrek worden deze secties helaas niet meer geüpdate.NAAR DE FOTO ALBUMS - TO THE PHOTO ALBUMS